default-image

Έρχονται οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Έρχονται οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν «φουντώσει» οι μεταγραφές συζητήσεις στον ΟΦΗ, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της σημερινής μέρας είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν νεότερα για τις πρώτες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τον Ηλία Κώτσιο και την διοίκηση έχουν «τρέξει» το πλάνο με άκρα μυστικότητα και αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Μάλιστα, έντονα ακούγεται ότι η ομάδα του Ηρακλείου «κοντράρεται» με τον Άρη και στο μεταγραφικό πεδίο, κάτι που προκύπτει και από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, σε σχετικές αναφορές γίνεται λόγος για τον Χουσεϊν Μουμίν που πέρυσι αγωνίστηκε στα Τρίκαλα και οι «κίτρινοι» θεωρούσαν «κλεισμένο». Στην συμπρωτεύουσα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δυνατό «μπάσιμο» των Κρητικών, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον έμπειρο μέσο.

Σε ότι αφορά την ομάδα του Ηρακλείου, «πηγές» αναφέρουν ότι η σήμερα θα υπάρχουν νέα και πιθανότατα με την τελική έκβαση δύο μεταγραφικών υποθέσεων. Από κει και πέρα, το όνομα του Μιχάλη Δεληγιαννίδη είναι στη λίστα του Παπαδόπουλου και έχει γίνει σχετική συζήτηση με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει ο 21χρονος μέσος. Στο «δικέφαλο» του Βορρά δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί και έτσι το θέμα έχει παραμείνει στάσιμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News