default-image

Πανάξιος πρωταθλητής ο ΟΦ Ιεράπετρας

Ποδόσφαιρο
Πανάξιος πρωταθλητής ο ΟΦ Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΣ Λασιθίου είχε βάλει φέτος στην προκήρυξή της την διαδικασία των Play Off για την ανάδειξη του πρωταθλητή, όμως ο ΟΦ Ιεράπετρας φρόντισε και έκανε μία εντυπωσιακή πορεία, κατακτώντας τον τίτλο χωρίς να χρειαστεί αυτή η ψυχοφθόρος διαδικασία!

Στην αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή με τον συμπολίτη, ΑΣ Ιεράπετρας, ο ΟΦΙ επικράτησε με σκορ 3-1 και διατήρησε την διαφορά επτά βαθμών από την δεύτερη Νίκη Σητείας. Έτσι δεν θα γίνουν Play Off για τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά για τις θέσεις πιο κάτω στην βαθμολογία. «Κλειδί» πάντως για την τελική επικράτηση του ΟΦΙ στο Λασίθι ήταν το ντέρμπι πριν λίγες αγωνιστικές απέναντι στην σκληροτράχηλη Νίκη Σητείας, όταν οι Ιεραπετρίτες σε ένα κατάμεστο «Βουζουνεράκειο» επικράτησαν με 4-2 και έκαναν το μεγαλύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Έτσι μετά από αρκετά χρόνια ο ΟΦΙ επιστρέφει στην Γ' Εθνική, καθώς παρότι είχε κατακτήσει τον τίτλο στην Α' Κατηγορία Λασιθίου και τα δύο προηγούμενα χρόνια, είχε αποτύχει να πάρει την άνοδο στα μπαράζ. Φέτος όμως δεν υπάρχουν μπαράζ, καθώς οι πρωταθλητές των Ενώσεων βγαίνουν απευθείας στην Γ' Εθνική και ένα μεγάλο όνειρο για τον ιστορικό ΟΦΙ γίνεται πραγματικότητα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News