default-image

Σε μεγάλο αδιέξοδο η Football League

Ποδόσφαιρο
Σε μεγάλο αδιέξοδο η Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο συμβούλιο θα γίνει τη Δευτέρα (03/10) στη Football League, κι ενώ έχει περάσει διάστημα εννέα ημερών από το τελευταίο ΔΣ, στο οποίο συστάθηκε η επιτροπή που θα «έτρεχε» τις επαφές με τους θεσμικούς φορείς και τους χορηγούς. Ωστόσο, από τη στιγμή που τηλεοπτική στέγη δεν βρέθηκε, το πρωτάθλημα δεν μπορεί να πάει στη σέντρα.

Από πλευράς διοργανώτριας τονιζόταν ότι συμβούλιο θα γίνει όταν υπάρξει πρόοδος στα τηλεοπτικά, όμως η πρόταση της Nova μόνο ευχάριστα δεν ήχησε στα αυτιά της Ένωσης. Επιχειρείται προσπάθεια να βρεθεί λύση - κάτω από μεγάλη πίεση χρόνου - ενώ στο τραπέζι έχει πέσει η εναλλακτική του συνδυασμού Nova - ΕΡΤ. Δείχνει, πάντως, απίθανο να υπάρξει συμφωνία άμεσα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες το έκτακτο ΔΣ θα γίνει έπειτα από απαίτηση ομάδων, που βλέπουν τον Σεπτέμβριο να φεύγει και φως για έσοδα να μην υπάρχει. Σε αυτή τη συνεδρίαση αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση για την πορεία των επαφών σχετικά με την τηλεοπτική στέγη, ενώ θα προταθούν λύσεις - για μία ακόμα φορά - σχετικά με τη βιωσιμότητα της κατηγορίας.

Εννοείται ότι θα συζητηθεί η πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για ακύρωση της επικύρωσης που αφορά στις ΠΑΕ Πανελευσινιακός, Ζάκυνθος. Από τη Football League αναφέρεται πως ούτως ή άλλως η επικύρωση έχει γίνει με αστερίσκο λόγω εκκρεμών δικαστικών αποφάσεων (την Τρίτη (04/10) εκδικάζεται στο Διαιτητικό η αίτηση επανεξέτασης που έχει καταθέσει η Ζάκυνθος, ενώ άγνωστο παραμένει πού και πότε θα εκδικαστεί η καταγγελία για τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Πανελευσινιακός), αλλά με όσα έχουν διαδραματιστεί δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα νομίμου ή μη συγκροτησης νέου ΔΣ και εκλογής στην προεδρία του Στέλιου Σφακιανάκη.

Πηγή: www.flnews.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News