default-image

Ο Ζαλαώρας προπονητής τερματοφυλάκων στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ο Ζαλαώρας προπονητής τερματοφυλάκων στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Ζαλαώρας θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Εργοτέλη, ολοκληρώνοντας έτσι το τεχνικό τιμ των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ζαλαώρα, ο οποίος αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της 1ης ομάδας του Συλλόγου. Με την προσθήκη αυτή, συμπληρώθηκε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Γιάννης Ζαλαώρας δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Ευχαριστώ πολύ τους κυρίους Γιώργο Βρέντζο και Γιάννη Χατζηνικολάου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Γνωρίζω το ειδικό βάρος της φανέλας του Εργοτέλη και σε συνεργασία με όλο το τεχνικό τιμ είμαι διατεθειμένος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της».

Ο Γιάννης Ζαλαώρας είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B', ενώ ως αθλητής αγωνίστηκε κυρίως σε Δ' Εθνική και Α' κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά, της οποίας υπήρξε μέλος όλων των μεικτών ομάδων. Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής των Ίκαρου Καλλιθέας, Αετού Κορυδαλλού, Καλλιθέας και Ιωνικού. Στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει εργαστεί σε Προοδευτική και Εθνικό Αστέρα (Football League 2), Φωκικό, Λάρισα και Λαμία (Football League), Νίκη Βόλου (Πρωταθλητής Football League 2013-2014) και Λεβαδειακό (Super League), ενώ το τελευταίο εξάμηνο ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ελλάδος Κ19.

Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Ξημεράκης, ο οποίος λόγω επαγγελματικού κωλύματος δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην 1η ομάδα, θα συνεχίσει το ιδιαίτερα επιτυχημένο έργο του στην Ακαδημία και τις υπόλοιπες ομάδες του Συλλόγου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News