default-image

Στον Εργοτέλη ο Τάσος Καντούτσης!

Ποδόσφαιρο
Στον Εργοτέλη ο Τάσος Καντούτσης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παίκτη που μπορεί να αποδειχτεί "λαβράκι" απέκτησε ο Εργοτέλης! Πρόκειται για τον 22χρονο Τάσο Καντούτση, ο οποίος αν και είναι μικρός σε ηλικία, ήδη έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με πολλές παρουσίες και στις "μικρές" εθνικές ομάδες!

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε σε μικρότερη ηλικία βασικό στέλεχος της ομάδας Κ20 του Ατρομήτου ενώ πέρασε παλαιότερα και από την Καλαμάτα.

Την περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε στο Φωκικό ενώ πέρσι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του πηγαίνοντας στην Κύπρο για να φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας Λευκωσίας.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες Τάσος Καντούτσης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω κι εγώ στην οικογένεια του Εργοτέλη. Δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να αποφασίσω. Είμαι σίγουρος ότι ο στόχος του Προέδρου είναι να επαναφέρει άμεσα τον Εργοτέλη εκεί που ανήκει. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι συμπαίκτες μου κι εγώ θα κάνουμε τα πάντα για την επιστροφή της ομάδας στη Μεγάλη Κατηγορία. Δεν ήρθα στην ομάδα για την Γ' Εθνική, αλλά για να αγωνιστώ με τον Εργοτέλη στην Super League!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News