default-image

Συνεχίζουν μαζί Ανθεστίων και Τιτομιχελάκης

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζουν μαζί Ανθεστίων και Τιτομιχελάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιτυχημένη συνεργασία του πρωταθλητή Ανθεστίωνα με τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη έχει και συνέχεια, καθώς η διοίκηση συμφώνησε μαζί του για να πορευτούν μαζί στην Α1 ΕΠΣΗ:

"Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ευχόμαστε να έχει υγεία και δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει, με την παρουσία του σωματείου στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ τη νέα χρονιά.

Σε συνάντηση που είχε ο προπονητής με τον πρόεδρο, Κώστα Γιαννακάκη αναλύθηκε διεξοδικά η φιλοσοφία ενόψει της νέας σεζόν, αλλά φυσικά και οι στόχοι. Η αγωνιστική προετοιμασία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 25 Ιουλίου".

*Στη φωτογραφία από τη σημερινή συνάντηση ο πρόεδρος του Ανθεστίωνα, Κώστας Γιαννακάκης και ο προπονητής της ομάδας, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης.

Η νέα διοίκηση του Ανθεστίωνα

Μετά τη Γενική Συνέλευση της 12ης Ιουνίου, ο Α.Ο. Ανθεστίων ανακοινώνει το νέο διοικητικό σχήμα, που προέκυψε ως "σώμα" μετά από τις δύο συνεδριάσεις που ακολούθησαν.

Πρόεδρος: Γιαννακάκης Κώστας

Αντιπρόεδρος: Πλουμάκης Γιώργος

Γενικός Γραμματέας: Αραβιάκης Κώστας

Ταμίας: Χριστοφάκης Γιώργος

Τμήμα λειτουργίας ποδοσφαιρικού τμήματος

Γενικοί αρχηγοί: Φρουδάκης Κίμος, Πλουμάκης Μανόλης, Καλιακάκης Γιάννης

Έφοροι εγκαταστάσεων-υλικού: Κελαράκης Νίκος, Γιουλάκης Κώστας, Μαυραντωνάκης Γιάννης

Στελέχη ομάδας-ακαδημίας: Χουλάκης Δημήτρης, Βαργιακάκης Γιώργος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News