default-image

Ζωντανή η Αγγλία, 2-1 την Ουαλία με ανατροπή!

Ποδόσφαιρο
Ζωντανή η Αγγλία, 2-1 την Ουαλία με ανατροπή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο παιχνίδι έγινε σήμερα στο «Μπολάρ Ντελελίς» της Λανς με την Αγγλία να ανατρέπει το εις βάρος της 0-1 του α' ημιχρόνου και να επικρατεί με 2-1 της Ουαλίας, στο ντέρμπι των «άσπονδων» γειτόνων!

Ο Μπέιλ με εκπληκτικό φάουλ λίγο, στο οποίο ευθύνεται και ο τερματοφύλακας Χαρτ, έκανε το 0-1 για την Ουαλία στο 42'. Στο β' ημίχρονο μίλησαν για την Αγγλία οι αλλαγές, με τους Βάρντι και Στάριτζ να περνούν στο ματς αντί των Κέιν και Στέρλινγκ. Ο Τζέιμι Βάρντι ισοφάρισε στο 56', με την Αγγλία να είναι καλύτερη και να κυνηγά το γκολ της νίκης, το οποίο σημείωσε στο 92' ο Ντάνιελ Στάριτζ!

Στην κορυφή πλέον οι Άγγλοι που ελέγχουν την κατάσταση (υπενθυμίζεται πως προκρίνονται και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι από τους έξι), ισόβαθμοι Σλοβάκοι-Ουαλοί και... σφαγή!

Η βαθμολογία μετά από δύο αγώνες

1.Αγγλία 4

2.Ουαλία 3

3.Σλοβακία 3

4.Ρωσία 1

Η επόμενη αγωνιστική

Ουαλία-Ρωσία

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Aγγλία (Ρόι Χόντγκσον): Χαρτ, Γουόκερ, Ρόουζ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Στέρλινγκ (46' Στάριτζ), Λαλάνα (73' Ράσφορντ), Κέιν (46' Βάρντι), Ρούνεϊ, Ντάιερ, Άλι.

Ουαλία (Κρις Κόουλμαν): Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τέιλορ, Ντέιβις, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Άλεν, Ρόμπσον - Κανού (71' Γουίλιαμς), Ράμσεϊ, Μπέιλ, Λέντλεϊ (67' Έντουαρντς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News