default-image

Έχασε την ψυχραιμία του ο Γ. Βούρβαχης

Ποδόσφαιρο
Έχασε την ψυχραιμία του ο Γ. Βούρβαχης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το προεκλογικό κλίμα στα Χανιά έχει ήδη... πάρει φωτιά και αιτία γι' αυτό είναι και οι δηλώσεις του νυν προέδρου της χανιώτικης ΕΠΣ, Γιώργου Βούρβαχη, που ανέβασε απρόκλητα τους τόνους και σε συνέντευξή του ανέφερε ότι «ο Κονταρός κάνει κλεφτοπόλεμο και έχει συναντήσεις με σωματεία μετά τα μεσάνυχτα». Αυτό το διαψεύδουν κατηγορηματικά φίλοι του Κονταρού.

Όμως, κατά τον κ. Βούρβαχη, ο Μ. Κονταρός ξαφνικά έγινε εχθρός του και του πάει δήθεν κόντρα. Είναι γνωστό σε όλο το χώρο του ποδοσφαίρου ότι, εξαιτίας κάποιων (μέσα και ο Κονταρός...), ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης ωφελήθηκε τα μέγιστα. Παραγοντικά και ποδοσφαιρικά εννοούμε. Είναι γνωστό ότι βοηθήθηκε παλαιότερα και η ομάδα του Α.Ο. Χανιά, αλλά και ο ίδιος στην παραγοντική ποδοσφαιρική του πορεία.

Ο κ. Βούρβαχης ήταν παλαιότερα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΠΟ. Τότε γιατί δε μιλούσε για τα στραβά και τα άσχημα του ποδοσφαίρου;

Και γιατί το κάνει τώρα; Μήπως πιστεύει ότι μπορεί να είναι εκείνος που θα έρθει σαν Μεσσίας να λύσει τα προβλήματα του ποδοσφαίρου; Θεμιτός αυτός ο οραματισμός, αλλά δεν πρέπει να ξεχνά ότι αυτούς που τώρα κατηγορεί και συκοφαντεί, είναι εκείνοι που τον στήριζαν να είναι το Νο2 της ΕΠΟ.

Είναι εκείνοι που του έδιναν συνεντεύξεις σε ολοσέλιδα σε πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδα, για να λέει τις απόψεις και να εκφράζει τις θέσεις του επί του ποδοσφαίρου.

Με αυτήν την τακτική του αποκαλύπτει και τις προθέσεις του, αλλά και την έλλειψη ψυχραιμίας, αφού ήδη ο αντίπαλός του για την προεδρία της ΕΠΣ Χανίων φαίνεται να υπερισχύει και να κερδίζει τις εκλογές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News