default-image

Γιορτάζει την Κυριακή ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Γιορτάζει την Κυριακή ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απονομή τροπαίου στους πρωταθλητές Νέους του Εργοτέλη που κατέκτησαν τον τίτλο στην Β2 κατηγορία της ΕΠΣΗ και στα Κανάρια που  εξασφάλισαν την άνοδο στην Β΄ ΕΠΣΗ θα γίνει την Κυριακή (18:00) στο Μαρτινέγκο και τα Δ.Σ. του Συλλόγου καλούν τους φιλάθλους της ομάδας να λάβουν μέρος στη γιορτή που θα ακολουθήσει τον αγώνα με το Μεταξοχώρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης, των Νέων Εργοτέλη και των Καναριών προσκαλούν όλους τους Εργοτελίτες και τις Εργοτελίτισσες την Κυριακή 15 Μαΐου στις 18:00 στο Μαρτινέγκο.

Όλοι μαζί θα παρακολουθήσουμε τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος των Νέων Εργοτέλη με αντίπαλο το Μεταξοχώρι, μετά το τέλος του οποίου θα γίνει η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές.

Σύσσωμη η Εργοτελίτικη οικογένεια θα προσφέρει το πιο θερμό χειροκρότημα στους νεαρούς αθλητές του Συλλόγου μας, στο μέλλον του Εργοτέλη μας: τους ΝΕΟΥΣ που κατέκτησαν τον τίτλο στην Β2' Κατηγορία της ΕΠΣΗ και στα ΚΑΝΑΡΙΑ που εξασφάλισαν την άνοδο στη Β' Κατηγορία!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η διοίκηση των Νέων Εργοτέλη θα τιμήσει τον πρώην πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Πουλινάκη, καθώς και τον ποδοσφαιριστή του Μεταξοχωρίου, Γιάννη Ν. Μανιώρο, ο οποίος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην ποδοσφαιρική του πορεία.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ! ".  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News