default-image

Στη σύσκεψη για το "Μάχης Κρήτης" ο Κουτεντάκης

Ποδόσφαιρο
Στη σύσκεψη για το "Μάχης Κρήτης" ο Κουτεντάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων η σύσκεψη για το 32ο Κύπελλο «Μάχης της Κρήτης» προκειμένου οι Ενώσεις της Κρήτης να τιμήσουν τους πεσόντες του 1941.

Την διοργάνωση του 32ου Κυπέλλου έχει αναλάβει η ΕΠΣ Χανίων. Την ΕΠΣ Ηρακλείου στην σύσκεψη εκπροσώπησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Μικτών Ομάδων κ. Γιώργος Κουτεντάκης. Το παρών στην σύσκεψη έδωσαν ο πρόεδρος Γιώργος Βούρβαχης και μέλη της διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων όπως και εκπρόσωποι από τις ΕΠΣ Ρεθύμνου (Κουργιαντάκης-Χνάρης) και Λασιθίου (Παπαγεωργίου-Λεμπιδάκης).

Όπως αποφασίστηκε, το 32ο Κύπελλο «Μάχης της Κρήτης» θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου στην Παλαιόχωρα Χανίων, με τη συμμετοχή παικτών γεννηθέντων τα έτη 2000 και 2001. Κάθε Ένωση θα αποτελείται από αποστολή 22 ατόμων, 18 ποδοσφαιριστές και 4 συνοδοί. Η ΕΠΣ Χανίων αναλαμβάνει όλα τα έξοδα διοργάνωσης του τουρνουά και της φιλοξενίας των αποστολών (σ.σ. εκτός από την μεταφορά με πούλμαν που θα την αναλάβει κάθε Ένωση). Οι αποστολές θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος του τουρνουά πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και οι αγώνες είναι οι εξής:

Σάββατο 7 Μαΐου – Ημιτελικοί

Ώρα 15:00

ΕΠΣ Χανίων-ΕΠΣ Ηρακλείου

Ώρα 17:00

ΕΠΣ Ρεθύμνου-ΕΠΣ Λασιθίου

Κυριακή 8 Μαΐου – Τελικοί

Ώρα 10:30

Μικρός τελικός

Ώρα 13:00

Μεγάλος τελικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News