default-image

Απάντηση στη Γλυφάδα από τις γυναίκες του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Απάντηση στη Γλυφάδα από τις γυναίκες του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ήττα με 2-0 από τον Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο, οι γυναίκες της Γλυφάδας εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία ωστόσο η ομάδα του Ηρακλείου δεν άφησε αναπάντητα τα όσα αναφέρει η αθηναϊκή ομάδα.

 Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν από τον Εργοτέλη:

«Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε στον Τύπο την υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο, κύριο Κώστα Παπακώστα, ανακοίνωση - επιστολή διαμαρτυρίας της ΑΕ Γλυφάδας, που κοινοποιήθηκε στην ΚΕΔ, στην ΕΠΟ και στα ΜΜΕ.

Προκαλείτε τον γέλωτα, κύριοι, με τις ασάφειες, τις γραφικότητες, αλλά και τον τρόπο που επιλέξατε για να προκαλέσετε εντυπώσεις περί υποτιθέμενης αδικίας της ομάδας σας, βασιζόμενοι στο γεγονός ότι δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Σας πληροφορούμε λοιπόν, ότι το παιχνίδι ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑ για την 14η αγωνιστική της Α' Εθνικής Γυναικών, που διεξήχθη στο Γήπεδο Μαρτινέγκο το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, είναι καταγεγραμμένο από τον τηλεοπτικό φακό!

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, είμαστε διατεθειμένοι να καταθέσουμε το εν λόγω βίντεο στην ΚΕΔ, στην ΕΠΟ, αλλά και να το δημοσιοποιήσουμε στα ΜΜΕ.

Οι ανυπόστατοι, ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί σας δυσφημούν και προσβάλλουν τους θεσμούς, τα επίσημα όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου, την Κρήτη και τον ιστορικό Σύλλογο του Εργοτέλη.

Δεν επιτρέπουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές προς το νησί της λεβεντιάς και της φιλοξενίας, την Κρήτη μας. Δεν θα ανεχτούμε καμία προσβλητική συμπεριφορά προς το ιστορικό σωματείο του Εργοτέλη, το οποίο προάγει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και έχει αποδείξει διαχρονικά μέσα από τα 87 χρόνια της ιστορίας του, το ήθος και τις αξίες που τον διέπουν.

Δεν θα κάνουμε λόγο για τις γραφικότατες διαμαρτυρίες του προπονητή σας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ούτε για τις προκλητικές συμπεριφορές κάποιων αθλητριών σας μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Δεν μπορείτε να ισχυρίζεστε αλλοίωση αποτελέσματος, όταν στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του αγώνα έχετε δεχθεί δύο «καθαρά» γκολ!

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε όταν έρχεστε στην Κρήτη, μπορείτε να αποφύγετε τη μετακίνηση, τον κόπο και τα έξοδα, όπως λέτε… Δικαίωμά σας!

Προφανώς η ήττα σας έπεσε… βαριά, διότι το προηγούμενο Σάββατο που πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι ήταν η 20ή(!) μέρα του Φεβρουαρίου και όχι η 19η, όπως αναφέρετε στην ανακοίνωση σας!

Υ.Γ.1. Δεν κερδίζονται τα παιχνίδια με ουϊσκάκια κύριοι! Δημιουργούν οφθαλμαπάτες, ζάλη και παραισθήσεις!

Υ.Γ.2. Μάλλον το «βασίλειο της Δανειμαρκείας» βρίσκεται μεταξύ Λαμίας και  Ισθμού της Κορίνθου, όπου οι «άλλοι κανονισμοί» λειτουργούν προς όφελος σας…

Υ.Γ.3. Στο μεταξύ μας παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, σας περιμένουμε να σας δείξουμε τι εστί κρητική φιλοξενία!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News