default-image

Δώρο ένα αυτοκίνητο στον ΠΑΟ Κρουσώνα!

Ποδόσφαιρο
Δώρο ένα αυτοκίνητο στον ΠΑΟ Κρουσώνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα... τρέχει και με αυτοκίνητο πλέον ο ΠΑΟ Κρουσώνα, καθώς το σωματείο βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σημαντική χορηγία. Κι αυτό γιατί διαθέτει πλέον ένα αυτοκίνητο, το οποίο είναι πολύτιμο μέσο για τις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών από το Ηράκλειο στον Κρουσώνα για τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας.

Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα με ανακοίνωσή της, εξέφρασε τις πιο θερμές της ευχαριστίες για την χορηγία του αυτοκινήτου στον Κρουσανιώτη επιχειρηματία Κώστα Λεμονάκη του Δημητρίου και την επιχείρησή του με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Αγία Πελαγία με την επωνυμία «SAFARI». Όπως αναφέρεται: "Ο επιχειρηματίας Κώστας Λεμονάκης έκανε τη δωρεά στην ομάδα του ΠΑΟΚ, εις μνήμην του πατέρα του Δημητρίου και της μητέρας του Άννας. Ο πατέρας του, Δημήτριος Λεμονάκης, γνωστός και ως Λεμονοδημήτρης, ήταν από τους πρώτους αντιστασιακούς στην ομάδα του Σατανά και πολέμησε για την ελευθερία και τις αξίες του τόπου, όπως και πολλοί άλλοι Κρουσανιώτες".

Το δεδομένο είναι ότι παρότι αγωνιστικά η ομάδα έχει μείνει πίσω στην μάχη της παραμονής στην Γ' Εθνική, εντούτοις ο κόσμος και οι επιχειρηματίες του Κρουσώνα είναι δίπλα στον ΠΑΟΚ και αυτό δίνει δύναμη στους ανθρώπους του σωματείου ώστε να συνεχίσουν την δύσκολη προσπάθειά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News