default-image

Κισσαμικός: Θα λάμψει η αλήθεια

Ποδόσφαιρο
Κισσαμικός: Θα λάμψει η αλήθεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πειθαρχική δίωξη σε Κισσαμικό και Εργοτέλη ασκήθηκε χθες αφού το μεταξύ τους παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Football League κρίνεται "ύποπτο για χειραγώγηση". Η ομάδα του Καστελλίου εξέδωσε ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Οι Κρητικοί ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους: "Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα στον τύπο, ο πρόεδρος και η διοίκηση της ΠΑΕ Κισσαμικός, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της, ότι ουδεμία ανησυχία πρέπει να έχουν τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τη διοίκηση αυτής. Οι αρχές και τα πιστεύω όλων μας, ήταν, είναι και θα είναι η προαγωγή του αθλήματος του ποδοσφαίρου μέσα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι και πάντοτε "εντός αγωνιστικών χώρων".

Οι αρχές αυτές είναι που οδήγησαν την ομάδα του Κισσαμικού, τα τελευταία τέσσερα χρόνια και μάλιστα από την ερασιτεχνική κατηγορία, να ανεβεί τρεις κατηγορίες και πλέον να αγωνίζεται σε επαγγελματικες κατηγορίες, χωρίς να έχει ακουστεί για αυτή τίποτα το μεμπτό. Απεναντίας μόνο επαίνους να αποσπά από όλους κάθε χρόνο. Ετσι η διοίκηση της ΠΑΕ Κισσαμικος είναι έτοιμη όταν κληθεί αρμοδίως, να αποδείξει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα όσα δήθεν...της αποδίδονται και θα λάμψει η αλήθεια.

Για το Δ.Σ. της Π.Α.Ε.

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ΠΑΕ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News