Ποδόσφαιρο

Έβγαλε συμπεράσματα ο Λαμπράκης

Χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο Σταύρος Λαμπράκης από το σημερινό παιχνίδι στη Ζάκυνθο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά.

Αναλυτικά ο Σταύρος Λαμπράκης, είπε μετά τον αγώνα: «Σήμερα έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι το οποίο εμένα προσωπικά θα με βοηθήσει να βγάλω κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές μας. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά που δεν είχαν μέχρι τώρα, γιατί τους πιστεύουμε και τους υπολογίζουμε.

Έβγαλα αρκετά συμπεράσματα. Σαν ομάδα δεν είχαμε καλή εικόνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη όμως ειδικά με τις αλλαγές που έγιναν ήμασταν καλύτεροι, καθώς τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν πάρα πολύ. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ψυχή, καθώς για μια ακόμα φορά γυρίσαμε ένα παιχνίδι και ισοφαρίσαμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει και πιστεύω ότι θα παρουσιαζόμαστε κάθε φορά καλύτεροι.

Τα πράγματα ξέρουμε ότι είναι δύσκολα, αλλά οι παίκτες μας ξέρουν σε ποια ομάδα παίζουν και το βάρος που έχει η φανέλα του Εργοτέλη, ειδικά στη Β' Εθνική, απλά είμαστε μια ομάδα καινούργια καθώς έχουν έρθει φέτος πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη να φτάσεις στο ζενίθ.

Θέλει χρόνο και δουλειά, πιστεύω λοιπόν ότι μέσα από τον καιρό θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Να ευχηθώ και στη Ζάκυνθο να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είναι μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα με παίκτες αξίας που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και μου άφησε καλές εντυπώσεις».

Ο Αντώνης Μπουρσέλης από την πλευρά του τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την προσπάθειά τους, δείξαμε χαρακτήρα και δεν αφήσαμε το παιχνίδι παρότι χάναμε 2-0. Δεν το αφήσαμε, το παλέψαμε, κάναμε τις ευκαιρίες μας μέχρι το τέλος και καταφέραμε να το γυρίσουμε, ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη.

Απέναντί μας είχαμε μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές όπως είπε και ο προπονητής μου, θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να κυκλοφορεί τη μπάλα και τις εύχομαι να έχει μια καλή συνέχεια και πορεία στο πρωτάθλημα».

Σχόλια