default-image

Βέλιτς: «Θα ήταν άδικο αν φεύγαμε με την ισοπαλία»

Ποδόσφαιρο
Βέλιτς: «Θα ήταν άδικο αν φεύγαμε με την ισοπαλία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο Γιάσμινκο Βέλιτς μετά το διπλό στο Μενίδι.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη φιλοξενία που είχαμε από τον Αχαρναϊκό, μια ομάδα που συμπαθώ. Συγχαρητήρια επίσης στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους σε όλο τον αγώνα, αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα.

Θα ήταν άδικο αν φεύγαμε με την ισοπαλία, καθώς είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη, την οποία αξίζαμε. Στόχος μας είναι να έχουμε ένα δυνατό και δεμένο σύνολο, κάτι για το οποίο προσπαθούμε, και αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Σίνισα Γκόγκιτς, παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ομάδας του Ηρακλείου: «Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος από εμάς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και άξιζε τη νίκη και ίσως θα άξιζε να πετύχει και περισσότερα γκολ. Εμείς, πέρα από το γκολ που πετύχαμε, κάναμε πολλά λάθη λόγω του άγχους που είχαμε. Δεν κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα κυρίως στη μεσαία γραμμή.

Είμαστε μια καινούργια ομάδα και θα ψάξουμε να βρούμε τι φταίει για να το διορθώσουμε. Πρέπει να δείξουμε ένα άλλο, καλύτερο πρόσωπο για τη συνέχεια. Αύριο είναι μια άλλη μέρα και πρέπει να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε».

Ο Γρηγόρης Αθανασίου, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, πήρε πάνω του την ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε: «Μετά από ένα κακό ξεκίνημα και ένα γκολ για το οποίο έχω εγώ ευθύνη, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το ματς, κάτι που μας δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια, μετά από μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News