Ποδόσφαιρο

Οικογενειακό δίτερμα με την Κ19 για τον Εργοτέλη

Διπλό πρόγραμμα περιελάμβανε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΟΧ τη Δευτέρα (18:00) στο Παγκρήτιο.

Το απόγευμα έγινε δίτερμα με την ομάδα Κ19 όπου αγωνίστηκαν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα ενώ χρησιμοποίησε και τους ερασιτέχνες, Παναγιώτου και Χαρκουτσάκη. Από την πλευρά του ο προπονητής της Κ19, Βασίλης Πλεσίτης, χρησιμοποίησε τους επαγγελματίες, Δερμιτζάκη, Γενιτσαρίδη και Γαρεφαλάκη.

Η αναμέτρηση είχε διάρκεια δύο ημιχρόνων των σαράντα λεπτών και το αποτέλεσμα αυτής ήταν 5-0 υπέρ της πρώτης ομάδας. Τα γκολ πέτυχαν οι Ίνιατς στο 26', Μάνος στο 53' και στο 69', Καλέ στο 63' και Στεβάνοβιτς στο 79'. Δοκάρι είχαν οι Στεβάνοβιτς στο 24' και Α. Καμαρά στο 67'.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Παναγιώτου, Ρέντζας, Χαρκουτσάκης, Πίτσος, Κυριακόπουλος, Γ. Καμαρά (53' Κούρτι), Αυγενικού, Μάνος, Στεβάνοβιτς, Καλέ, Ίνιατς (53' Α. Καμαρά).

Κ19 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δερμιτζάκης, Γενιτσαρίδης, Σηφάκης, Δουλγεράκης, Πολυχρονάκης, Τσακάνι, Χρηστάκης, Γαρεφαλάκης, Σταυρακάκης, Λυδάκης, Μανουσάκης.

Έπαιξαν και οι: Κατσούρι, Μούτσι, Σπύρου, Παπουτσιδάκης, Δρακάκης, Μπερουασβίλι, Καφαλούκος, Μεταξάκης.

Η επόμενη προπόνηση του Εργοτέλη έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 9:00 το πρωί καθώς αύριο υπάρχει ρεπό.

Σχόλια