default-image

Δέλλας: Το χειρότερο παιχνίδι της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Δέλλας: Το χειρότερο παιχνίδι της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πολύ κακό πρόσωπο έδειξε η ΑΕΚ στο φιλικό με την Ανόρθωση και φυσικά αυτό το διαπίστωσε και ο Τραϊανός Δέλλας ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του OTE TV μίλησε για το χειρότερο ματς της ΑΕΚ όσο είναι ο ίδιος στον πάγκο και για πολλά αρνητικά στοιχεία τα οποία όμως θα διορθωθούν και θα αλλάξουν μέχρι την έναρξη της σεζόν.

Είχατε πει μετά το φιλικό με την Χάποελ πως το ματς με την Ανόρθωση θα σας έδειχνε πράγματα, αλλά είδαμε μια κακή εικόνα;

"Όντως έτσι είναι, το είχα πει ότι αυτό το φιλικό θα μας έδειχνε πολλά και όντως είδαμε αρκετά αρνητικά και μάλιστα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Βέβαια για αυτό το λόγο είναι τα φιλικά, να τα βλέπουμε, να τα αξιολογούμε, ποδοσφαιριστές, συμπεριφορές και να τα αλλάξουμε αλλά είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε".

Τι δεν πήγε καλά;

"Δεν λειτούργησε τίποτα σωστά. Ούτε καλή κυκλοφορία είχαμε, ούτε το πρέσινγκ. Είναι πράγματα που τα έχω διαπιστώσει και θα αλλάξουν".

Η εικόνα που είδατε σήμερα πόσο μακριά είναι απ' αυτό που θέλετε να δείτε;

"Αν κρίνω από το σημερινό παιχνίδι είμαστε πολύ μακριά. Είναι το χειρότερο παιχνίδι από την μέρα που είμαι εγώ στην ομάδα αλλά τα φιλικά σου δίνουν την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News