default-image

Ο Βέλιτς στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ο Βέλιτς στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Εργοτέλη μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα αδράνειας, λόγω της αναμονής που είχε να κάνει με τις δικαστικές εξελίξεις σε Βέροια και Κέρκυρα, και τις ανακοινώσεις του Δημήτρη Παπουτσάκη για συμμετοχή στη Football League, όλα τα θέματα αναμένεται να τρέξουν τις επόμενες ημέρες…

Ο καταρτισμός της ομάδας της νέας περιόδου, που έχει αποδυναμωθεί σημαντικά, αφού έχει αποχωρήσει  ένα μεγάλο μέρος του δυναμικού του, έχει ήδη ξεκινήσει με τη συμφωνία σε ότι αφορά το νέο προπονητή.

Ο Δημήτρης Παπουτσάκης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιάσμικο Βέλιτς που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και ο οποίος βρίσκεται σε άμεση επαφή με το Σταύρο Λαμπράκη για τον σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον πάγκο του Εργοτέλη θα φέρει μαζί του και τρεια πρόσωπα, ενισχύοντας το προπονητικό τιμ. Τον άμεσο συνεργάτη του, τον προπονητή τερματοφυλάκων και τον γυμναστή.

Ο Βέλιτς μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Επισκοπή, όπου είχε αντικαταστήσει τον Κώστα Ανυφαντάκη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σώσει την παρτίδα της παραμονής, αφού η ομάδα του Ρεθύμνου υποβιβάστηκε μέσω της διαδικασίας των play out.

Ως προπονητής, ήταν συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στη θητεία την ΑΕΚ ενώ  στον  Παναθηναϊκό βρέθηκε το 2006 ως υπηρεσιακός προπονητής για κάποια παιχνίδια.

Το 2013 κάθισε στον πάγκο του Λεβαδειακού από τον οποίο αποχώρησε μία σεζόν αργότερα.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News