Ποδόσφαιρο

Πικραμένος από τους ελάχιστους σε ποιότητα και ποσότητα ο Ν.Τζώρτζογλου

Με το θεσμικό του ρόλο ως πρόεδρος της ΕΠΣΗ αλλά και αυτόν του μετόχου (δεύτερου σε εύρος μετοχών), παραβρέθηκε στη χθεσινή γενική συνέλευση του Εργοτέλη ο Νίκος Τζώρτζογλου. Ο έμπειρος παράγοντας έστειλε ηχηρό ενωτικό μήνυμα σε αυτή τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται, δηλώνοντας ότι θα στηρίξει το Δημήτρη Παπουσάκη, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του…

Πικραμένος βέβαια από ελάχιστους σε ποιότητα και ποσότητα, θέλησε να το προσπεράσει και να καλέσει τον κάθε Εργοτελίτη να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας για να αποκτήσει ξανά την εικόνα του παρελθόντος…  

«Με χαρά άκουσα ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στη Β΄ κατηγορία με αξιοπρέπεια. Μπορεί πριν μερικά χρόνια να υποστήριζα την πτώση στη Γ' ή Δ' Εθνική, τότε όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς δεν υπήρχε ο ηγέτης στην ομάδα και εγώ δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να την αναλάβω. Με τον Δημήτρη Παπουτσάκη δεν έχω κανένα πρόβλημα, υπάρχουν όμως ορισμένοι, λίγοι και ίσως ανάξιοι αναφοράς που έχουν πρόβλημα μαζί μου, δεν πρόκειται όμως να ασχοληθώ περισσότερο.

Όλοι όσοι αγαπάμε τον Εργοτέλη και η αγάπη αυτή φαίνεται με τα έργα και όχι μόνο τα λόγια, έχουμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε είτε οικονομικά, είτε όχι, όπως μπορεί ο κάθε ένας, για να βρει ο Εργοτέλης το χαμένο του DNA που ήταν αυτό που γέμιζε το Παγκρήτιο με θεατές.

Εγώ τόσο με το θεσμικό μου ρόλο ως πρόεδρος της ΕΠΣΗ, αλλά και ως μέτοχος, για ακόμα μία φορά θα αποδείξω αν αγαπάω αυτή την ομάδα. Θα είμαι μαζί σου Δημήτρη Παπουτσάκη και όπου μπορώ να βοηθήσω. Ο Εργοτέλης πρέπει να αποκτήσει ξανά ότι έχασε όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα.

Σημαντικό ρόλο στο να είμαι εδώ έπαιξε η κατ' ιδίαν συνάντηση που είχα με τον Δημήτρη Παπουτσάκη ήρθε πριν λίγες ημέρες, όπως έγινε ίδιο και με τον Γιώργο Στειακάκη».

Σχόλια