default-image

Ποιος θα είναι ο κορυφαίος της Ευρώπης;

Ποδόσφαιρο
Ποιος θα είναι ο κορυφαίος της Ευρώπης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν 35, έμειναν 10 υποψήφιοι για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Ευρώπης τη σεζόν 2014-15. Λίγο πολύ αναμενόμενες επιλογές της τελικής δεκάδας, απ' την οποία στις 12 Αυγούστου θα μείνουν τρεις και στις 28 του μήνα θα προκύψει ο μεγάλος νικητής -στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κλήρωση των ομίλων του Champions League.

Έχουμε λοιπόν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέρσι είχε σηκώσει το… τρόπαιο (το 2011 ο Μέσι, το 2012 ο Ινιέστα, το 2013 ο Ριμπερί).

Έχουμε την… μαγική τριάδα της Μπαρτσελόνα. Και πώς θα μπορούσε να μην είναι υποψήφιοι οι Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ (το λεγόμενο MSN) όταν έκαναν «παπάδες» και πέτυχαν από κοινού 122(!) γκολ.

Έμειναν άλλοι έξι. Οι πέντε προέρχονται απ' τη Γιουβέντους. Μπουφόν, Βιδάλ, Πογκμπά, Πίρλο και Τέβες είναι λοιπόν οι «εκλεκτοί» και δικαιότατα διότι οι «μπιανκονέρι» έφτασαν ως τον τελικό του Champions League και ήταν λογικό να 'χουν μεγάλη εκπροσώπηση στο παραλίγο «θαύμα» τους.

Ο τελευταίος της παρέας είναι ο Αζάρ της Τσέλσι. Μπορεί η ομάδα του να μην διακρίθηκε στην Ευρώπη, ωστόσο ο ίδιος ήταν δεύτερος σκόρερ των Λονδρέζων στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου ήρθε ο τίτλος, ενώ είχε ψηφιστεί και κορυφαίος στο Νησί.

Στις 28 Αυγούστου, λοιπόν, θα μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News