default-image

Ταουσιάνης: Δεν έχουμε κάνει επαφή με τη διοίκηση

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: Δεν έχουμε κάνει επαφή με τη διοίκηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετοί παράμετροι οδήγησαν τον Εργοτέλη στον υποβιβασμό στη Football League, όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ταουσιάνης.

''Θέλαμε στο φινάλε να κλείσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος είχε την ουσία. Τώρα τελείωσε η χρονιά, θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις για να τελειώσουμε και εμείς τις υποχρεώσεις μας'' σχολίασε αρχικά ο προπονητής του Εργοτέλη.

Για τις ανοικτές υποθέσεις της Βέροιας και της Κέρκυρας είπε: ''Δε μπορώ να το γνωρίζω εγώ αυτό. Ξέρω ότι υπάρχουν αυτές οι δύο υποθέσεις των ομάδων, αλλά είναι θέμα της διοίκησης για το τι διαδικασίες θα ακολουθήσουν''.

Για το αν έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση για το μέλλον του, ο Ταουσιάνης είπε: ''Δεν έχουμε κάνει καμία επαφή με τη διοίκηση. Περιμένει κι αυτή τις εξελίξεις. Προέχουν πρώτα άλλα ζητήματα όπως σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα χρονιά''.

Σε ερώτηση σχετική με το που οφείλεται ο υποβιβασμός του Εργοτέλη υποστήριξε: ''Το γεγονός ότι είχαμε μαζέψει πολύ λίγους βαθμούς στον πρώτο γύρο ήταν εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουμε το τρένο. Θέλετε να πούμε ότι έφταιγε η ποιότητα, θέλετε η τύχη, θέλετε την ουσία; Αυτό που μετράει είναι η ουσία, οι βαθμοί. Στον πρώτο γύρο η ομάδα έκανε καλά παιχνίδια αλλά δεν έπαιρνε βαθμούς.

Στο δεύτερο γύρο η ομάδα ήταν μέσα στο στόχο της και το πάλευε κατά διαστήματα. Έγινε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια για τα παιχνίδια που ήμουν εγώ στον πάγκο, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετή''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News