default-image

Ενστάσεις και μπαράζ στην Β' ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Ενστάσεις και μπαράζ στην Β' ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στην ουρά της Β1 ΕΠΣΗ, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ δικαίωσε την Γαρίπα στην ένσταση που είχε κάνει για το παιχνίδι με τον Πόρο!

Παρότι η Γαρίπα ηττήθηκε 8-0, έκανε ένσταση και πήρε το ματς στα χαρτιά, αφού ο Πόρος είχε οικονομική οφειλή προς την διοργανώτρια αρχή πάνω από το όριο των 150 ευρώ.

"Η ένσταση γίνεται τυπικά και κατ' ουσία ΔΕΚΤΗ και κατακυρώνει τον αγώνα της 02-05-2015 ΠΟΡΟΣ-ΓΑΡΙΠΑ με σκορ 0-3 υπέρ του Σωματείου ΑΟ ΓΑΡΙΠΑΣ σύμφωνα με το άρθρο 23 $ 1 περ. η του ΚΑΠ και άρθρο 33 $ 4 περ.ε,στ του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ σε συνδυασμό με τη Προκήρυξη ΕΠΣΗ άρθρο 13", αναφέρει η απόφαση.

Η Γαρίπα παίρνοντας τους τρεις βαθμούς ανεβαίνει στους 17 και ισοβαθμεί με το Μονοφάτσι, υπερτερώντας στα μεταξύ τους αποτελέσματα. Έτσι η Γαρίπα τερματίζει 12η και θα παίξει μπαράζ με τον Ερμή Ατσαλένιου ενώ αυτή η εξέλιξη είναι δυσάρεστη για το Μονοφάτσι, καθώς χάνει μία θέση και πέφτοντας στην 13η, υποβιβάζεται στην Γ΄ ΕΠΣΗ… Το μπαράζ Γαρίπα-Ερμής θα γίνει το προσεχές Σάββατο στις 17:30 στο γήπεδο Μυρτιάς.

Από εκεί και πέρα, η ΕΠΣΗ όρισε άλλα δύο μπαράζ για την κατάταξη στις πρώτες θέσεις των ομίλων της Β' ΕΠΣΗ, για να έχει αποσαφηνιστεί η θέση κάθε ομάδας σε περίπτωση που χρειαστεί η έξτρα άνοδος στην Α2 ΕΠΣΗ. Την Κυριακή στις 17:30 στο γήπεδο του Εργοτέλη θα παίξουν Δίας-Δαμάστα που τερμάτισαν στην 3η θέση των δύο ομίλων, ενώ μπαράζ κατάταξης θα παίξουν και οι ομάδες της 4ης θέσης Τριτωνία-Ελλάνιος Δαίδαλος, με τον αγώνα να γίνεται επίσης την Κυριακή στις 17:30 στο γήπεδο Πανεπιστημίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News