Ποδόσφαιρο

Η ομάδα Κ15 του Εργοτέλη κέρδισε το «Φήμη Creta Cup 2015»

Η ομάδα Κ15 του Εργοτέλη κατέκτησε το Κύπελλο στο «Φήμη Creta Cup 2015», που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο από 5 έως 8 Απριλίου 2015 και συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Κρήτης και η Ακαδημία του Lido Soccer.

Η ομάδα συμμετείχε στην Κατηγορία των Εφήβων (ημ/νία γέννησης: 1999-2000), ενώ αγωνίστηκε μόνο με γεννηθέντες του 2000. Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, ο Εργοτέλης αντιμετώπισε κατά σειρά τους Ηρόδοτο (3-0), ΟΦΙ (7-1) και Lido Soccer (4-1), ενώ στον τελικό, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό Μαλεβυζίου και επικράτησε 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι.

Έπειτα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο «Φήμη Creta Cup 2015» και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League, ο προπονητής της ομάδας Κ15 του Εργοτέλη, Αντώνης Αποστολάκης, δήλωσε: « Είμαι υπερήφανος για την ομάδα Κ15 του Εργοτέλη γιατί απαρτίζεται από παιδιά με αξίες, ικανότητες υψηλού επιπέδου, αλλά κυρίως με πολύ καλούς χαρακτήρες. Αυτά τα παιδιά αξίζουν και μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα στο μέλλον.

Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή τερματίσαμε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League σε μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Σημαντικό ρόλο είχε και η σωστή καθοδήγηση των γονέων, που συντέλεσε στην επιτυχημένη χρονιά.

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά και τους γονείς για την άψογη συνεργασία, καθώς όλοι μαζί προσπαθήσαμε για το καλύτερο».

Το ρόστερ της ομάδας Κ15 του Εργοτέλη που συμμετείχε στο «Φήμη Creta Cup 2015» απαρτιζόταν από τους: Αγγελιδάκη, Καστρινάκη, Λούσι, Αζίζι, Βενεράκη, Βίσκα, Γιαπετζάκη, Σαΐτη, Γκούπε, Καλιβιανάκη, Καλογεράκη, Καστρινάκη, Κουτάντο, Μαυροειδή, Μαυροματίδη, Πατρουδάκη, Σαϊτάκη, Σαμπροβαλάκη, Σταυράκη, Χαλκιαδάκη.

Σχόλια