default-image

"Αυλαία" στο Κύπελλο με Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
"Αυλαία" στο Κύπελλο με Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται σήμερα στις 19:00 (otesport) στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ολυμπιακό, ενώ αύριο στις 17:00 θα γίνει η συνάντηση Ηρακλή-Ξάνθης στο Καυταντζόγλειο.

Σε ό,τι αφορά τον σημερινό αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Στην αποστολή του Ολυμπιακού δε βρίσκεται ο Μέγερι, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες. Από την άλλη, για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν οι Αφελάι, Κασάμι και Αυλωνίτης.

Αναλυτικά ο Περέιρα θα έχει στη διάθεσή του τους Ρομπέρτο, Γιαννιώτη, Μποτία, Βούρο, Μπουχαλάκη, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκο, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνη, Σιόβα, Ντομίνγκεζ, Σαλίνο, Χάρα.

Υπενθυμίζουμε ότι τραυματίες είναι οι Μήτρογλου και Ντουρτμάζ, που έκαναν ατομικό χθες, ενώ ο Ελαμπντελαουΐ συνέχισε τη θεραπεία. Τέλος, ο Γιάννης Μανιάτης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Σε ό,τι αφορά το γηπεδούχο Απόλλωνα, εκτός από την απώλεια του τιμωρημένου Βάντερσον (λόγω της αποβολής του Βραζιλιάνου στο Κρανίδι), η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει και άλλο πρόβλημα ενόψει Ολυμπιακού. Ο Χρήστος Τζιώρας συνεχίζει να ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας της υποτροπής που υπέστη (ενοχλήσεις στη μέση) και μοιραία δεν είναι έτοιμος για τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Απόντες θα είναι και οι τραυματίες Φαρινόλα, Πίτκας.

Αντίθετα, κόντρα στους πρωταθλητές ο Αλέκος Βοσνιάδης υπολογίζει τους Μιχάλη Κύργια, Βασίλη Γκόλια και Παναγιώτη Λαγό, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους από κάρτες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερες επιλογές στο βασικό σχήμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων ημιτελικών του κυπέλλου:

Μ. Τετάρτη (19:00)

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός. Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Βοηθοί: Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής), Τσολάκης (Αθηνών), 4ος: Κούλα (Ξάνθης).

Μ. Πέμπτη (17:00)

Ηρακλής - Ξάνθη. Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου), Βοηθοί: Τουμπακάρης, Γεωργαράκος (Αθηνών), 4ος: Γρεβένης (Χαλκιδικής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News