default-image

Στον πυρετό του τοπικού ποδοσφαίρου...

Ποδόσφαιρο
Στον πυρετό του τοπικού ποδοσφαίρου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φινάλε της κανονικής περιόδου στον όμιλο ανόδου της Α1 ΕΠΣΗ γράφτηκε την Κυριακή και πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στο μπαράζ της Τετάρτης ανάμεσα στον ΠΟΑ και το Ρούβα στο "Γεντί Κουλέ", ένα μπαράζ που θα κρίνει το πλεονέκτημα στα πλέι οφ που θα ξεκινήσουν το προσεχές σαββατοκύριακο με τα παιχνίδια της πρώτης φάσης.

Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τη μάχη του τίτλου, καθώς η ομάδα που θα αναδειχτεί νικήτρια αποκτά αυτομάτως το πιο ισχυρό προβάδισμα για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Αυτό άλλωστε λέει και η παράδοση, αφού ποτέ στο παρελθόν ο πρώτος της κανονικής περιόδου στην Α1 ΕΠΣΗ δεν έχει χάσει τον τίτλο στα πλέι οφ.

Βέβαια, φέτος, με την εικόνα που έχουν δείξει ΠΟΑ και Ρούβας, ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι αυτός που θα έχει το πλεονέκτημα θα είναι και το απόλυτο φαβορί. Ο ΠΟΑ τη δεδομένη περίοδο είναι πιο επιβαρυμμένος αγωνιστικά, καθώς την περασμένη εβδομάδα έδωσε ένα δύσκολο 90λεπτο με τις Μοίρες στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, αλλά ως αντιστάθμισμα στην κούραση ήρθε η κούπα, που ανέβασε την ψυχολογία στο Ατσαλένιο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρούβας δείχνει ότι αυτήν την περίοδο έχει βρει ρυθμό με τον Μηνά Πίτσο στον πάγκο και έχει παίκτες με εμπειρία και ποιότητα να σηκώσουν το βάρος στην τελική ευθεία του στόχου του πρωταθλητισμού. Όλα δείχνουν ότι στις τελικές μάχες για τον τίτλο οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα τον κρίνουν.

Βέβαια ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει ότι και οι άλλες τρεις ομάδες των πλέι οφ, η Δόξα Γαλιάς, ο ΑΟΤ και ο ΠΑΝΟΜ, μπορούν να παίξουν το δικό τους ρόλο, αφού είναι ομάδες οι οποίες θα παίξουν χωρίς άγχος για να διεκδικήσουν όσες ελπίδες τους αναλογούν... Έτσι, στον πυρετό του τοπικού ποδοσφαίρου, κάθε αγώνας πλέον θα έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον και ας ελπίσουμε ο κόσμος που θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα να ευχαριστηθεί το θέαμα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News