default-image

Στο Παγκρήτιο το Εργοτέλης-Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Στο Παγκρήτιο το Εργοτέλης-Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παγκρήτιο Στάδιο θα πραγματοποιηθεί οριστικά η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο (3μ.μ.) για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μέλη της επιτροπή καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Παγκρήτιο και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι το γήπεδο είναι ασφαλές για να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες.

Έτσι, άναψαν το… πράσινο φως για τη χρήση του γηπέδου.  Να υπενθυμίσουμε ότι η αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, όπως και όλα τα ματς της 28ης αγωνιστικής όπως αποφάσισε ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Κοντονής.

Υπενθυμίζεται ότι μέρος του στεγάστρου πάνω από τις θύρες 1, 2, 20 είχε αποκολληθεί και μετά τις εργασίες, αφαιρέθηκε ολόκληρο. Στην παρούσα χρονική στιγμή, το κόστος της ανακατασκευής ήταν υψηλό και δεν υπήρχαν διαθέσιμα κονδύλια για να καλυφθεί, κάτι που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένες θύρες θα μείνει χωρίς σκέπαστρο.

Η Σούπερ Λίγκα επισημοποίησε το γεγονός ότι το ματς Εργοτέλης-Παναθηναϊκός θα γίνει σ το Παγκρήτιο με την εξής ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της από 12-03-2015 συνεδρίασης της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Νομού Ηρακλείου, η οποία εισηγείται την αποσφράγιση των χώρων του Παγκρητίου Σταδίου, ο αγώνας ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο πλαίσιο της 28ης Αγωνιστικής, θα διεξαχθεί το Σάββατο 14.03.15 και ώρα 15:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News