default-image

Για το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Για το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση, μετά την... ξεκούραση λόγω Νίκης Βόλου για τον Εργοτέλη, που αντιμετωπίζει στις 15:00 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό. Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από το διπλό στα Περβόλια και θέλουν νέο θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει επιπλέον ώθηση στην προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.

 Ο βαθμός δυσκολίας βέβαια είναι αυξημένος με την ομάδα του Μάκη Χάβου να προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό στην Τούμπα, όμως στον Εργοτέλη, με την προσθήκη και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, δείχνουν ικανοί για το αποτέλεσμα. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Ταουσιάνη είναι ότι έχει στη διάθεσή του τους Μποέ Καν και Γιουσούφ, σε αντίθεση όμως με τον Καβουσάκη, που λόγω ίωσης έμεινε στο Ηράκλειο, όπως και οι ανέτοιμοι Γιοβάνοβιτς και Μπρούνο. Στην αποστολή του Εργοτέλη συμμετέχουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ολαϊτάν και Γκορκς.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της τελευταίας προπόνηση ο Γιάννης Ταουσιάνης αποτελείται από τους: Σαράνοφ, Δερμιτζάκη, Φίντελεφ, Γκορκς, Λουβιόν, Τζανακάκη, Λυκογιάννη, Πίτσο, Καζναφέρη, Ρέντζα, Κοζορώνη, Γκέντσογλου, Μπόε Καν, Καλέ, Γιουσούφ, Χουλά, Χαντί, Τζίλας και Ολαϊτάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News