Ποδόσφαιρο

Απογοητευμένος ο Ταουσιάνης

Απογοητευμένος ήταν ο Γιάννης Ταουσιάνης από την εικόνα που έδειξαν στο ξεκίνημα του αγώνα οι παίκτες του Εργοτέλη, στον διασυρμό των Κρητικών από τον Παναθηναϊκό με 5-0.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης»:

«Σίγουρα μια πολύ κακή μέρα για εμάς. Μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται και δεν υποστήριξε όσα έχουμε παρουσιάσει σε γενικές γραμμές μέχρι τώρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είχαμε να διαχειριστούμε το ματς με αρκετά προβλήματα, λόγω προβλημάτων τραυματισμών. Έπαιξε παίκτης με μόνο μία προπόνηση. Αυτό είναι αιτιολογία και όχι δικαιολογία για όσα παρουσιάσαμε στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στα 15 πρώτα λεπτά. Δεν είχαμε ψυχισμό, ενέργεια και συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να τελειώσει το παιχνίδι στο 15ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε να περισώσουμε ό,τι σώζεται και να κοιτάξουμε να μην κουραστούν οι ποδοσφαιριστές μας ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης».

Για τη γρήγορη αλλαγή στο 30': «Δεν είναι δικαιολογία, είναι αιτιολογία. Παίξαμε με αμυντικά χαφ που δεν είναι αμυντικά χαφ. Η εικόνα που είχαμε με οδήγησε να κάνω μία κίνηση για να ισορροπήσουμε. Ο παίκτης που μπήκε μέσα (σ.σ. Κανέ), είναι ένα καθαρό αμυντικό χαφ που έπαιξε με μία προπόνηση. Μέχρι εκείνη την ώρα παίζαμε με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν τα χαρακτηριστικά που έπρεπε για τη θέση».

Σχόλια