default-image

Πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου ο Βρύζας

Ποδόσφαιρο
Πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου ο Βρύζας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τροχιά πρωταθλητισμού μετά από αρκετά χρόνια έχει μπει ο ΠΑΟΚ, χάρη στην δουλειά που έχει κάνει από το καλοκαίρι ο Άγγελος Αναστασιάδης στην ομάδα, όπως δήλωσε ο Ζήσης Βρύζας..

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς φέτος μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και προανήγγειλε ότι σύντομα θα γίνει μία μεταγραφή, ενώ οι άλλες δύο προσθήκες θα γίνει προσπάθεια να κλείσουν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά ο Ζήσης Βρύζας δήλωσε στη SportDay:

Για τον στόχο που είχαν θέσει το καλοκαίρι στον «Δικέφαλο του Βορρά» και ποιος είναι τώρα:

«Από την πρώτη μέρα λέω στους παίκτες ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω από τον καθένα να λαμβάνουμε το 100% των δυνατοτήτων του. Βέβαια αυτό δεν περιορίζει τη μακροπρόθεσμη τακτική και το πλάνο μας. Εμείς θα πάρουμε παίκτες μόνο αν βρούμε εκείνους που μακροπρόθεσμα βολεύουν στο μυαλό μας. Μπορεί να γίνει και μια κίνηση για να πάρουμε παίκτη, που θα μας ενισχύσει για ένα εξάμηνο. Η πολιτική μας δεν έχει να κάνει με δανεικούς. Μπορούμε, όμως, να κάνουμε μια... παρασπονδία για ένα εξάμηνο, αν έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστή κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Για την τακτική του συλλόγου εν όψει της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου:

«Το τμήμα σκάουτινγκ δεν πρέπει να πρωταγωνιστεί ή να απασχολεί τον κόσμο. Είναι ένας δευτερεύων οργανισμός, που λειτουργεί σύμφωνα με τις δικές μας οδηγίες. Λίγα συμβόλαια τελειώνουν το καλοκαίρι... Αντίθετα έχουμε προσεγγίσει παίκτες ή μπορεί και να έχουμε κλείσει ποδοσφαιριστές για την επόμενη σεζόν».

Για τα δεδομένα που υπάρχουν όσον αφορά την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ:

«Θέλουμε να έχουμε αποκτήσει παίκτη μέχρι το Σάββατο και τους υπόλοιπους μέχρι τις 10 Ιανουαρίου. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει "πράσινο φως" για τις μεταγραφές προκειμένου να φτιαχτεί ένα γκρουπ παικτών, που θα έχει μέταλλο πρωταθλητή. Εμείς αναζητούμε παίκτες ηλικίας 23 έως 27 ετών, ενώ θα πάρουμε μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή αν μπορεί να σου δώσει συγκεκριμένα ση- μαντικά πράγματα, όπως ο Ρατς. Η ελληνική αγορά έχει ιδιαιτερότητες και δυσκολίες για τις ηλικίες που ψάχνουμε».

Για την παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ:

«Δεν μιλάμε για έναν άγνωστο προπονητή. Τα συμβόλαια, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον μεγαλομέτοχο, μετράνε λίγο. Μιλάμε για μια διαχρονική σχέση. Είναι ένας άνθρωπος που μας έχει φέρει πάρα πολλά καλά πράγματα κι έχει βάλει την ομάδα σε δρόμο πρωταθλητισμού. Αυτό είχε να συμβεί αρκετό καιρό κι η σχέση αυτή δεν θα διαταραχτεί ποτέ. Ο προπονητής είναι βασικός συντελεστής για τη δημιουργία της ομάδας. Είναι αυτός που καθορίζει το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

Για τη διαιτησία, την ΕΠΟ, την ΚΕΔ:

«Ο τρόπος λειτουργίας της ΚΕΔ δεν είναι αυτός που πρέπει. Προτείναμε πράγματα, είμαστε σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές και δίνουμε καθημερινά μάχη για να αλλάξει η κατάσταση. Πάντως να ξέρετε ότι στην ταυτότητα του ΠΑΟΚ δεν ταιριάζει η κλάψα. Ταιριάζει η μαχητικότητα, η λεβεντιά, η καθαρότητα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News