default-image

Μαγνητική ο Μπρούνο, φόβοι για θλάση

Ποδόσφαιρο
Μαγνητική ο Μπρούνο, φόβοι για θλάση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Εργοτέλη βράζουν με την διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα και τα διαιτητικά λάθη τα οποία οδήγησαν στην ήττα αλλά δεν μπορούν να μείνουν πολύ σε αυτό το παιχνίδι. Καλούνται να κοιτάξουν μπροστά και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα  την Κυριακή στις 17:15 στο Παγκρήτιο Στάδιο στην προσπάθεια τους να μαζέψουν βαθμούς.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με πολλά προβλήματα καθώς οι Μέγι και Γιοβάνοβιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο και στους προσαγωγούς αντίστοιχα ενώ τραυματίας είναι και ο Μπρούνο ο οποίος θα υποβληθεί σε  μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραύματος του. Ο Βραζιλιιάνος άσος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξιό δικέφαλο στο 12' του χθεσινού αγώνα, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία με την ευχή όλων να μην επιβεβαιωθούν φόβοι που υπάρχουν για θλάση.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα της Κυριακής (17:15) με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 15:00".

Μετά την Κυριακή για προπονητή

Οι εξελίξεις για τον νέο προπονητή αναμένεται να τρέξουν μετά το παιχνίδι της Κυριακής και στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας χωρίς να υπάρχει κάποιο όνομα στο προσκήνιο. Στον πάγκο και για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει ο βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη, ο κ. Τσαουσιάνης και μετά θα τρέξουν οι όποιες εξελίξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News