Ποδόσφαιρο

Δεν έχει τελειώσει ακόμα του Ρανιέρι

Η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας της ΕΠΟ με τον Κλάουντιο Ρανιέρι πάρθηκε μετά τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε και την ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με 0-1 στο Φάληρο (14/11) για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016

Μια ημέρα μετά, υπήρξε επαφή του Γιώργου Σαρρή με τον Ιταλό προπονητή και συμφώνησαν πως θα έπρεπε να χωρίσουν οι δρόμοι τους και να αποζημιωθεί ο κόουτς με ένα "λογικό" ποσό, το οποίο θα ικανοποιούσε και τις δυο πλευρές.

Πράγματι, υπήρξε προφορική συμφωνία από τις 15 Νοεμβρίου και έκτοτε όλοι περιμένουν το τυπικό φινάλε αυτής της συνεργασίας. Μέχρι σήμερα, δεν έχει συμβεί, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα αυτή η εβδομάδα θα μπουν "τίτλοι τέλους".

Ο Γιώργος Σαρρής, ο οποίος βρίσκεται στη Χίο, είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ατζέντη του Ρανιέρι, τον κ. Καζιάνη, ο οποίος είναι στην Αθήνα. Το αν θα υπάρξει ραντεβού από κοντά, ουδείς το ξέρει, πάντως οι δυο πλευρές τα λένε και αναμένεται να βρεθεί η φόρμουλα για να λυθεί το συμβόλαιο.

Μέχρι να γίνει αυτό, δεν μπορεί να προχωρήσει ο Γιώργος Καραγκούνης το θέμα του διαδόχου του. Ο "Κάρα" είναι σε επαφή με ατζέντηδες, κάνει συζητήσεις και... χαρτογραφεί την αγορά, ώστε να έχει ένα "μπούσουλα" πάνω στον οποίο θα κινηθεί μόλις τελειώσει το θέμα Ρανιέρι.

Όταν οριστικοποιηθεί το "διαζύγιο", θα αποφασιστεί και το Δ.Σ. της ΕΠΟ, όπου θα συζητηθεί ενδελεχώς το θέμα της Εθνικής ομάδας και φυσικά του νέου προπονητή. Σύμφωνα με το Sport24.gr, ο Γιώργος Καραγκούνης έχει "το γενικό πρόσταγμα", αλλά θα είναι ενήμερος ο Γιώργος Σαρρής για τις κινήσεις που θα γίνονται, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Εν κατακλείδι, ακόμα βρισκόμαστε εν αναμονή του "διαζυγίου" ΕΠΟ-Ρανιέρι, προς το παρόν η συμφωνία είναι προφορική, μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις και μέσα στο μήνα αυτό θα τρέξει το θέμα του "διαδόχου" του Ιταλού κόουτς.

Σχόλια