Ποδόσφαιρο

Τσέρνι: Θα πετύχουμε τους στόχους μας

Την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες του Εργοτέλη εξέφρασε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ηρακλείου Τόμας Τσέρνι. Σύμφωνα με τον έμπειρο γκολκίπερ το… ταμείο της σεζόν θα γίνει στο τέλος  ενώ τόνισε πως  ο Εργοτέλης θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Ποια είναι η γνώμη σου για το ελληνικό πρωτάθλημα; «Πιστεύω ότι υπάρχει αρκετή ποιότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα, με καλούς παίκτες και είναι πολύ ανταγωνιστικό. Αν εξαιρέσουμε 2-3 ομάδες, οι υπόλοιπες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους».

Που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει ο Εργοτέλης; «Είναι δύσκολο να πούμε που μπορεί να φτάσει η ομάδα, γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και παίζουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Πως έζησες τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο; «Δώσαμε έναν αγώνα εναντίον μίας δυνατής ομάδας με υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα. Είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και ακολουθήσαμε το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε σχεδιάσει, με αποτέλεσμα να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας σε μία δυνατή έδρα».

Υπάρχουν περιθώρια για μία καλή πορεία στο Κύπελλο; Πως βλέπεις το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια; «Παίζουμε με σκοπό τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και ειδικά στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».

Πως είναι η ζωή σου στην Κρήτη; «Η Κρήτη είναι ένα πολύ όμορφο νησί με πολλά ενδιαφέροντα μέρη και καλή ποιότητα των τοπικών προϊόντων. Γενικά το νησί είναι φιλόξενο, με ανθρώπους χαμογελαστούς και φιλικούς».

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του Εργοτέλη; «Οι φίλαθλοι του Εργοτέλη έρχονται στο γήπεδο και είναι πολύ υποστηρικτικοί. Θέλουμε να είναι δίπλα μας και να μας υποστηρίζουν στα καλά και στα άσχημα αποτελέσματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους δίνουμε χαρά μέσα από τα αποτελέσματα και την απόδοσή μας».

Σχόλια