default-image

Ημέρα ξεκούρασης στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ημέρα ξεκούρασης στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από ένα σαββατοκύριακο με… δράση στον Εργοτέλη, οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη έχουν μια ημέρα στη διάθεσή τους για να ξεκουραστούν. Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων είχε την ευκαιρία να… δοκιμάσει τους ποδοσφαιριστές του στο φιλικό απέναντι στον Πλατανιά αλλά και στο «οικογενειακό» διπλό με την ομάδα Νέων και την σήμερα τους έδωσε ρεπό.

 Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως οι Μπαμ Μπαμ και Χαντί πήραν χρόνο συμμετοχής και στα δυο ματς καθώς έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις και ο Δερμιτζάκης ήθελε να τους δει σε φουλ ρυθμούς.

Πλέον, με την αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος να φτάνει στο τέλος της, η προσοχή της ομάδας του Ηρακλείου στρέφεται στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο.

 Οι  κιτρινόμαυροι  υποδέχονται τους ερυθρόλευκους για την 7η αγωνιστική της Super League με στόχο βέβαια την πρώτη τους εντός έδρας νίκη τη νέα σεζόν, καθώς σε δυο ματς μετράνε μια ισοπαλία και μια ήττα. Η προετοιμασία λοιπόν για το επικείμενο παιχνίδι θα ξεκινήσει με πρωινή προπόνηση αύριο στις 11:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News