default-image

Σε ρυθμούς Φινλανδίας η Εθνική

Ποδόσφαιρο
Σε ρυθμούς Φινλανδίας η Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ήττα από την Ρουμανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2016, έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την εθνική ομάδα. Αυτομάτως γίνεται τεράστια η ανάγκη για θετικά αποτελέσματα με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία το επόμενο διάστημα στο δίδυμο αγώνων που έχει να δώσει η Ελλάδα.

Ο Κλάούντιο Ρανιέρι από αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με τους παίκτες του. Η αποστολή θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 6/10/2014 στο ξενοδοχείο Vouliagmenis Suites και το απόγευμα στις 6 θα προπονηθεί στον Άγιο Κοσμά με την είσοδο ελεύθερη για φιλάθλους και ΜΜΕ.

Πρώτο παιχνίδι το προσεχές Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι με αντίπαλο την Φινλανδία, δεύτερο με την Βόρειο Ιρλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τρεις ημέρες μετά.

Η αποστολή, που απαρτίζεται από 24 άτομα: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Διούδης. Τοροσίδης, Βύντρα Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σκόνδρας, Μόρας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Φορτουνης, Σάμαρης, Τζιόλης, Μάνταλος, Μαυρίας, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Σαμαράς, Αθανασιάδης, Καρέλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News