default-image

Ηττήθηκε 2-0 στη Γαλλία ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ηττήθηκε 2-0 στη Γαλλία ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακό πρόσωπο έδειξε ο ΠΑΟΚ στο «Ρουντουρού» με την Γκινγκάμπ και  ηττήθηκε με 2-0, χάρη σε δύο γκολ του Μαρβό (57', 60', απευθείας εκτέλεση φάουλ) για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε καλά στο παιχνίδι, αλλά από το 22' οι Γάλλοι ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν πολλές καλές ευκαιρίες και η αντίδραση από την ελληνική ομάδα ήρθε μετά τα τέρματα της Γκινγκάμπ.

Πίεσε από τα μέσα του δεύτερου μέρους και μετά ο ΠΑΟΚ, αλλά ουσιαστικά δεν μπήκε ξανά στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Το πρώτο ημίχρονο «χωρίστηκε» σε δύο μέρη. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο καλά, είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να χάσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 7' ο Τζανδάρης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε σε σώματα, ενώ και ο Σαλπιγγίδης απείλησε στο 21ο λεπτό. Στη συνέχεια η Γκινγκάμπ είχε την καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους. Ο Μαρβό σημάδεψε το δοκάρι και από εκεί και πέρα η ομάδα του πήρε… μπρος. Αρχικά, «έραψε» στα μέτρα της το παιχνίδι, ενώ από το 29' μέχρι το 38' έχασε τέσσερις καλές ευκαιρίες και η ελληνική ομάδα έδειξε να… πελαγοδρομεί, ενώ απάντησε ο ΠΑΟΚ με ένα σουτ του Σαλπιγγίδη προς το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να απειλεί σχεδόν κατευθείαν, αλλά τη σέντρα του Τζανδαρη απομάκρυνε ο Λοσλ. Οι Γάλλοι όμως «χτύπησαν» δύο φορές σε ένα τρίλεπτο, με τον Μαρβό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και στις δύο περιπτώσεις. Αρχικά, ολοκλήρωσε την προσπάθεια του Σβαρτς που δεν μπόρεσε σε πρώτη φάση να νικήσει τον Γλύκο. Λίγο μετά ο ίδιος παίκτης χρίστηκε ξανά σκόρερ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι έριξε ταχύτητα ο αντίπαλος του.

ΓΚΕΝΓΚΑΝ: Λοσλ, Γιάκομπσεν, Σορμπόν, Κερμπράτ, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβί, Ματίς, Πιέ (54' Γιαταμπαρέ), Σβαρτς (73' Μαντάν), Μαρβό (78' Ζιρέζ)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (75' Γκολάσα), Κατσικάς, Ρατ, Βίτορ, Τζιόλης (55' Μάρτενς), Μακ (63' Παπαδόπουλος), Κάτσε, Τζανδάρης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News