default-image

Γκέντσογλου: Πάθος και καθαρό μυαλό έδωσαν τη νίκη στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Γκέντσογλου: Πάθος και καθαρό μυαλό έδωσαν τη νίκη στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πάθος και το καθαρό μυαλό των παικτών του Εργοτέλη απέδωσε την εκτός έδρας επικράτηση απέναντι στη Νίκη Βόλου ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο μέσος των κιτρινόμαυρων, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε πως η νίκη θα βοηθήσει την ομάδα του στη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στις ευκαιρίες που παίρνουν πλέον πιο εύκολα οι Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα, συνδυάστηκε με μια πιστεύω πολύ καλή εμφάνιση, αυτό είναι πιστεύω ακόμη πιο σημαντικό κι ελπίζουμε η συνέχεια μετά απ' αυτούς τους τρεις βαθμούς να είναι καλύτερη γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα».

Για το τι είχε ο Εργοτέλης σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια:  «Κυρίως είχαμε πάθος και καθαρό μυαλό πιστεύω στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς, όπως αντιθέτως την προηγούμενη αγωνιστική δεχθήκαμε γκολ νωρίς και πιστεύω είχαμε καθαρό μυαλό και αυτό μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν νιώθει πιο ώριμος πλέον: «Σίγουρα, σίγουρα, καταρχήν πιστεύω θα με βοηθήσει πολύ ο Εργοτέλης αν κάνουμε μια καλή πορεία, αλλά από εκεί και πέρα όσον αφορά τα νέα τα παιδιά πιστεύω ότι πλέον λόγω και της κρίσης κυρίως στην Ελλάδα, παίρνουν ευκαιρίες τα παιδιά, δεν είναι όπως παλιότερα. Τώρα είναι πλέον στο χέρι μας, όλα τα παιδιά που είναι νέοι να αναδειχθούν στις ομάδες τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News