default-image

1-1 στο ημίχρονο ο Εργοτέλης στο Βόλο

Ποδόσφαιρο
1-1 στο ημίχρονο ο Εργοτέλης στο Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 1-1 είναι το παιχνίδι στο Βόλο ανάμεσα στον Εργοτέλη και την τοπική Νίκη. Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο σκορ στο 12ο λεπτό με τον Μπογκντάνοφ ενώ στο 20΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ίβενς.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν ιδιαίτερα κινητικοί και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλο γκολ. Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά οι φάσεις και τα γκολ του πρώτο ημιχρόνου:

7' Πρώτη τελική για τη Νίκη. Ο Κοτσαρίδης εκτελεί απευθείας φάουλ από πλάγια θέση, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

12' ΓΚΟΛ, 1-0, ο Εργοτέλης με τον Μπογκντάνοφ! Εξαιρετική αντεπίθεση για τους κιτρινόμαυρους, ο Γιουσούφ σέρβιρε στον Μπογκντάνοφ και αυτός με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

15' Mεγάλη φάση για τον Εργοτέλη. Ο Βλαχοδήμος βγήκε απέναντι στον Ταμπάκη, ο οποίος πρόλαβε την τελευταία στιγμή.

18' Φάση για τον Εργοτέλη. Επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη, η μπάλα λίγο άουτ.

20' ΓΚΟΛ, 1-1, η Νίκη Βόλου με τον Ίβενς! Όμορφη σέντρα του Μουζακίτη, ο υψηλόσωμος αμυντικός πιάνει την κεφαλιά και φέρνει το ματς στα ίσα.

24' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Αναστάτωση στην άμυνα της Νίκης, η μπάλα φτάνει στον αμαρκάριστο Βλαχοδήμο, που κάνει το βολέ αλλά την στέλνει άουτ.

28' Καλή φάση για τον Εργοτέλη. Ατομική ενέργεια και σουτ του Τζανακάκη αναγκάζει τον Ταμπάκη σε δύσκολη επέμβαση.

29' Μακρινό σουτ του Λυκογιάννη, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

30' Ευκαιρία για τη Νίκη. Ο Σκούρτης σπάει την μπάλα στον Νικλητσιώτη, που κάνει αμέσως το σουτ, το οποίο μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Τσέρνι.

36' Σουτ του Γιουσούφ, η μπάλα πάνω απ' τα δοκάρια του Ταμπάκη.

43' Σουτ του Γιαννιτσάνη, ο Τσέρνι μπλοκάρει εύκολα.

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Βλαχοδήμος, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Μπογκντάνοφ, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Γιουσούφ, Λυκογιάννης, Χαλκιαδάκης, Νόσκοβιτς Στον πάγκο: Καβουσάκης, Παντελάκης, Πίτσος, Γκέντσογλου, Κούρεζ, Κούτρης, Ρέντζας

Νίκη Βόλου (Σβεν Φαντενμπρούκ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Μαχλέλης, Ίβενς, Αργύρης, Λάουκς, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης, Νικλητσιώτης, Γιαννιτσάνης, Σκουρτάι Στον πάγκο: Ταΐρης, Καρασαλίδης, Μάρτινς, Κυζιρίδης, Τζιώρας, Σταμπόλζιεφ, Τσουκάνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News