default-image

Κουκουλοφόρος επιτέθηκε στον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών

Ποδόσφαιρο
Κουκουλοφόρος επιτέθηκε στον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ξεκίνησε καλά η αγωνιστική χρονιά στο ποδόσφαιρο καθώς μετά το κρούσμα βίας στο γήπεδο του Ηροδότου που έστειλε στο νοσοκομείο φίλαθλο του Εθνικού, σήμερα κουκουλοφόρος επιτέθηκε στον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργο Στούπα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ της Football League!

Σοκαριστικές εικόνες έξω απ' τα γραφεία της Football League λίγη ώρα μετά το τέλος του Δ.Σ! Κατά την έξοδο των εκπροσώπων των ομάδων, ο Γιώργος Στούπας δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι με γκλομπ από κουκουλοφόρο!

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος, την ώρα που ο δράστης επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα -με το συνεργό του- και αποχώρησε, κι ενώ κινήθηκε ενάντια και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να χτυπήσει τον Γιάννη Κεραμιδά.

Όλοι… έπεσαν πάνω στον Γιώργο Στούπα για να δουν την κατάστασή του μετά το «δολοφονικό χτύπημα», ενώ ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης που είναι γιατρός προσέφερε άμεσα τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα έφτασε στα γραφεία της Θεμιστοκλέους ασθενοφόρο που μετέφερε το «θύμα» στο νοσοκομείο κι ενώ φαίνεται πως παρά το ότι έχασε τις αισθήσεις του προς στιγμήν, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News