default-image

Την Τετάρτη το νομοσχέδιο στη Βουλή για την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Την Τετάρτη το νομοσχέδιο στη Βουλή για την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου που αφορά το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει τα δύο άρθρα 81, 82 που αφορούν αποκλειστικά την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ενωσης, ανακοινώθηκαν και επίσημα από την ιστοσελίδα της Βουλής.

Η πρώτη συνεδρίαση θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη στις 6μ.μ., ενώ το πρωί της Τετάρτης (10) θα συνεχιστεί με αποκλειστικό θέμα το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Το σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιηθεί και η ψήφιση επί της αρχής, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι άνθρωποι της Ενωσης θα έχουν στη διάθεσή τους το νομοσχέδιο και από κει και πέρα θα μπορέσουν να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα. Εισηγητές της διαδικασίας θα είναι ο Μάξιμος Σενετάκης και ο η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Αναλυτικά: «ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑ΄: Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 και Ωρα 6.00μ.μ., ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΒ΄: Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 και Ωρα 10.00π.μ.. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας ? Αττικής, Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις».

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Μάξιμος Σενετάκης και Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Σημείωση: Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε στη συνεδρίασή της, της 24.7.2014, τη συζήτηση του νομοσχεδίου σε 2 συνεδριάσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News