default-image

Ξεκινάει η εποχή Ρανιέρι με την άφιξη του Ιταλού τεχνικού

Ποδόσφαιρο
Ξεκινάει η εποχή Ρανιέρι με την άφιξη του Ιταλού τεχνικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φτάνει σήμερα στην Αθήνα  ο Κλαούντιο Ρανιέρι και ξεκινάει  η εποχή του Ιταλού τεχνικού στην εθνική ομάδα με φόντο την προκριματική και την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Ο 58χρονος προπονητής, συνοδευόμενος από Ιταλούς συνεργάτες του, θα διαμείνει στον Αστέρα Βουλιαγμένης και αύριο αναμένεται να συναντηθεί με το προεδρείο της ΕΠΟ και να υπογράψει διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει το ποσό των 800.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους πρόκρισης στα τελικά του Euro, ακόμη και στον τελικό.

Ο έμπειρος προπονητής θα επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, τις οποίες ειρήσθω εν παρόδω η εθνική ομάδα θα πρέπει να εγκαταλείψει την επόμενη χρονιά, το ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη που συγκεντρώνεται η αποστολή πριν από κάθε αγώνα και στη συνέχεια θα ξεναγηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια.

Ο Ιταλός αναμένεται να αναχωρήσει για την Ιταλία την Κυριακή ή τη Δευτέρα και θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στα μέσα του επόμενου μήνα, ώστε να αφοσιωθεί στην εθνική ομάδα εν όψει του αγώνα με τη Ρουμανία στις αρχές Σεπτέμβρη.

Μένει μόνο ο Τσάνας

Σε ό,τι αφορά το μέλλον των συνεργατών του, Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου, είναι αμφίβολο. Ακόμη και για τον δεύτερο που έχει αναλάβει να συνεχίσει το πλάνο για τις μικρές εθνικές ομάδες που έχει εκπονήσει ο Φερνάντο Σάντος.

Τα συμβόλαια των υπολοίπων ομοσπονδιακών τεχνικών έχουν λήξει και το μέλλον τους είναι δυσοίωνο, με εξαίρεση τον Κώστα Τσάνα, που θα συνεχίσει κανονικά το έργο του στην Εθνική Ελπίδων.

Παρελθόν, δηλαδή, αναμένεται να αποτελέσουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Νέων Θόδωρος Παχατουρίδης, όπως και ο τεχνικός της Εθνικής Παίδων Μπάμπης Ζελενίτσας.

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News