default-image

Χαμηλοί τόνοι από τον Λεβ, ανέλαβε την ευθύνη ο Σκολάρι

Ποδόσφαιρο
Χαμηλοί τόνοι από τον Λεβ, ανέλαβε την ευθύνη ο Σκολάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απέφυγε τις θριαμβολογίες ο Γιοακίμ Λεβ μετά τη νίκη της Γερμανίας με 7-1 επί της Βραζιλίας. Αν και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του, τόνισε πως απαιτούνται χαμηλοί τόνοι αφού ο μεγάλος στόχος είναι… μπροστά.

«Ήταν σημαντικό για μας να αντιμετωπίσουμε το πάθος και τα συναισθήματα των Βραζιλιάνων με ψυχραιμία και τις δικές μας αρετές. Οι αντίπαλοί μας έπαθαν σοκ από τα γρήγορα γκολ και το έργο μας έγινε εύκολο στη συνέχεια. Οι παίκτες μου έφεραν εις πέρας την αποστολή τους με τον καλύτερο τρόπο. Ήμασταν καλά οργανωμένοι πίσω και βγαίναμε άριστα στην επίθεση.

Θα πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, γιατί έχουμε και συνέχεια. Υπάρχει η μεγαλύτερη πρόκληση μπροστά μας, ο τελικός της Κυριακής, και πρέπει να είμαστε μόνο εκεί προσηλωμένοι», δήλωσε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός.

O Σκολάρι

Το σύνολο της ευθύνης για τον εφιάλτη που έζησε η Βραζιλία στο Μπέλο Οριζόντε από τη Γερμανία θέλησε να αναλάβει ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ενώ ζήτησε συγγνώμη στους συμπατριώτες του.

«Η ευθύνη ανήκει σε μένα. Εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτό το καταστροφικό αποτέλεσμα. Καταρρεύσαμε μετά το πρώτο γκολ και η Γερμανία, με την ποιότητα που έχει, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Μέσα σε 6-7 λεπτά κρίθηκε το παιχνίδι. Δεν έχω εξήγηση για ό,τι έγινε.

Είμαι σίγουρος πως ούτε οι Γερμανοί θα έχουν. Ζητώ συγγνώμη για το αρνητικό αποτέλεσμα κι επειδή δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε τη φανέλα παίζοντας για την τρίτη θέση», τόνισε ο «Φελιπάο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News