Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: Θέλαμε πολύ το αποτέλεσμα

Νίκη με την οποία όχι μόνο σφράγισε οριστικά την παραμονή του αλλά του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει σχέδια και για είσοδο στην εξάδα πήρε ο Εργοτέλης στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το συγκεκριμένο επίτευγμα της ομάδας του ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε:

"Θέλαμε πολύ το αποτέλεσμα. Φαινόταν στο παιχνίδι πως οποία ομάδα βάλει το γκολ θα πάρει το παιχνίδι. Ευτυχίσαμε να πετύχουμε το γκολ και από εκεί και πέρα το διαχειριστήκαμε. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλα αυτό το διάστημα σε όλους. Στη διοίκηση και στα παιδιά. Έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε κάποια πράγματα.

Προερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα μας  και μία νίκη εκτός και θέλαμε να νικήσουμε και σήμερα για να ξεμπερδεύουμε. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας που χειροκρότησαν τα παιδιά. Οι παίκτες μας αξίζουν συγχαρητήρια και κυρίως οι νέοι που πέρασαν μια δύσκολη διαδικασία και αντεπεξέρχονται και ελπίζω να αντεπεξέλθουν και στη συνέχεια.

Απομένουν δύο παιχνίδια και θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο και σε αυτά. Ένα αβαντάζ για την ομάδα ήταν το πολύ καλό ξεκίνημα που είχε κάνει στην αρχή. Ξεκίνησε καλά και αυτό ήταν σημαντικό. Έχει βάλει και ο προηγούμενος προπονητής το λιθαράκι του. Γενικά η αγωνιστική μας παρουσία εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν καλή και μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Σε κάποια ματς βέβαια δεν μπορείς να παίξεις καλά και συμβαίνει αυτό".

Σχόλια