default-image

Αναμένονται εξελίξεις στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Αναμένονται εξελίξεις στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε εβδομάδα που περνάει στενεύει και περισσότερο τα περιθώρια στον Εργοτέλη με τις εξελίξεις να πρέπει να "τρέξουν" σε όλα τα μέτωπα ώστε η ομάδα να περάσει καθαρά και χωρίς εκκρεμότητες στον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της επανόδου της στη Σούπερ Λίγκα.

Από σήμερα κιόλας όπως επιβεβαιώνουν στην ομάδα του Ηρακλείου θα ξεκινήσουν νέο κύκλο επαφών μέσω των νομικών τους για να βρουν λύση για το Παγκρήτιο Στάδιο αφού ο χρόνος πιέζει αναφορικά με το απαραίτητο έγγραφο που θέλουν να χρησιμοποιηθεί για την αδειοδότηση. Μια αδειοδότηση που απαιτεί να κλείσουν και άλλες εκκρεμότητες για να έχει θετική έκβαση με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αισιόδοξοι.

Ένα θέμα που έχει πάρει πλέον υψηλό βαθμό προτεραιότητας είναι αυτό της τεχνικής ηγεσίας. Όπως γράψαμε και στο φύλλο του Σαββάτου Λαμπράκης και Πλεσίτης έχουν πάρει πόντους αλλά δεν πρέπει να θεωρούμε και δεδομένη 100% την παρουσία τους στον πάγκο αφού υπάρχουν ονόματα προπονητών που απασχολούν.Ονόματα όπως του Νίκου Κωστένογλου, του Άγγελου Αναστασιάδη, του Μιχάλη Γρηγορίου αλλά και του κρητικού Γιάννη Πετράκη.

 Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να υπάρχει εξέλιξη μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, αφού ο αγωνιστικός σχεδιασμός-σε κάποιους τομείς-πρέπει να προχωρήσει ακόμα και με την εκκρεμότητα της αδειοδότησης.

Το "παρκάρισμα" των μετοχών

Αναφορικά τώρα με τις διοικητικές εξελίξεις όπως όλα δείχνουν η λύση που προωθείται από τον Δημήτρη Παπουτσάκη είναι το "παρκάρισμα" των μετοχών. Δηλαδή η διαχείριση της ΠΑΕ από μια επιτροπή πέντε με έξι ατόμων που θα έχει το χρίσμα του μεγαλομέτοχου και τις ευθύνες. Είναι όμως φανερό όμως πως αυτή τη στιγμή το βάρος έχει πέσει στις προσπάθειες της διοικούσας επιτροπής για την αδειοδότηση, το θέμα του Παγκρητιου και της  τεχνικής ηγεσίας.

Τέλος, χθεσινές πληροφορίες που αφορούσαν τους Γκατιάγκα και Ζάχορα ανέφεραν πως δεν πρόκειται να ανανεωθούν τα συμβόλαια των δύο ξένων ποδοσφαιριστών που λήγουν αυτο το καλοκαίρι...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News