default-image

Με προβλήματα αγωνίστηκαν Τζανακάκης και Δωματάς

Ποδόσφαιρο
Με προβλήματα αγωνίστηκαν Τζανακάκης και Δωματάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μανόλης Τζανακάκης και Γιάννης Δωματάς έδειξαν χθες πόσο αγαπάνε τον Εργοτέλη με την προσπάθειά τους να είναι τεράστια μέσα στο γήπεδο καθώς και οι δύο είχαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα που λογικά δε θα τους επέτρεπαν να παίξουν.

Ο Τζανακάκης από τα ξημερώματα της Κυριακής είχε έντονες στομαχικές διαταραχές και διάρροια, ακόμα και λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα στην Αγυιά. Παρόλα αυτά ξεκίνησε κανονικά στην αναμέτρηση και τα έδωσε όλα. Ωστόσο δεν άντεξε για ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και έγινε αλλαγή στο 71' από τον Κοζορώνη.

Το ίδιο και ο  Δωματάς που ένα κτύπημα στην κλείδα, του προκάλεσε έντονους πόνους, αλλά επίσης κατάφερε να παίξει κανονικά, ολοκληρο το ματς και να είναι ο πιο μαχητικός παίκτης του Εργοτέλη!

Αμφότεροι οι δύο παίκτες έδειξαν τη θέληση που υπάρχει από όλους στον Εργοτέλη, για να επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής της στη μεγάλη κατηγορία. Αλλά ένα παραπάνω το δείχνει για τους παίκτες από την Κρήτη και τα παιδιά που αναδείχτηκαν από την Ακαδημία της ομάδας στο Μαρτινέγκο και έχουν τον Εργοτέλη "μέσα τους"!

 Να σημειωθεί πως την Τετάρτη στο ματς με τον Θρασύβουλο θα λείψει ο Ουέλιγκτον (αποβλήθηκε χθες) και ο Αθανασίου (έχει προγραμματιστεί). Αμφότεροι θα είναι παρόντες στην αυλαία του Βόλου κόντρα στη Νίκη.

* Έξτρα πριμ θα πάρουν οι παίκτες του Εργοτέλη για τη χθεσινή νίκη και αυτό τους ανακοινώθηκε μετά το ματς από τη διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ.

* Σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή βρέθηκε χθες στην Πάτρα και δεν ήταν μόνη της. Κοντά στον Εργοτέλη βρέθηκε και ο Δημήτρης Παπουτσάκης, όπως και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Μαρίνος Σαμαριτάκης.

* Κάποιοι... έξτρα πανηγυρισμοί από τον πάγκο του Εργοτέλη έφεραν ένταση στην κερκίδα (όπου βρέθηκαν ελάχιστοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής).

*Ήρεμος είδε το παιχνίδι από τα επίσημα ο "ισχυρός άνδρας" της ομάδας της Πάτρας Αλέξης Κούγιας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News