Ποδόσφαιρο

Γιάχος: "Δεν το έκανα επίτηδες"

Λαλίστατος στα τοπικά μέσα της Χίου αποδεικνύεται ο Θανάσης Γιάχος τα τελευταία 24ωρα, με τον διαιτητή που στιγμάτισε με τις αποφάσεις του τον τελικό του Κυπέλλου να παραδέχεται μεν ότι έκανε λάθος, αλλά να ρίχνει την ευθύνη για το πέναλτι του Μανιάτη στον Σταύρο Τριτσώνη, ενώ υποστήριξε ότι είναι έντιμος και δεν το έκανε επίτηδες...

Ο Χιώτης ρέφερι για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έκανε δηλώσεις για τα γεγονότα του τελικού. Αυτή τη φορά μίλησε στην εφημερίδα "Αλήθεια" του νησιού, όπου παραδέχθηκε ότι ζήτησε συγγνώμη και πως έκανε λάθος στην απόφαση για το χέρι του Μανιάτη, αλλά διέψευσε και πάλι τα όσα γράφτηκαν πως ήταν δακρυσμένος και ότι έλεγε πως έκανε έγκλημα και κατέστρεψε την καριέρα του.

Ο Γιάχος ανέφερε μεταξύ άλλων: "Δεν ήταν δικός μου χώρος ευθύνης. Ρώτησα τον Τριτσώνη και μου είπε ότι το χέρι του Μανιάτη ήταν κολλημένο και δεν υπάρχει πέναλτι. Δυστυχώς εγώ ήμουν ο διαιτητής και όλα πέφτουν πάνω σε μένα. Μια φάση σε ένα δευτερόλεπτο κάνεις ένα λάθος και τότε ξεχνιούνται όλα. Είμαι έντιμος. Δεν το έκανα επίτηδες".

Σχόλια