default-image

Κονέ: "Είμαστε απογοητευμένοι…"

Ποδόσφαιρο
Κονέ: "Είμαστε απογοητευμένοι…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Serie A η Μπολόνια έχει δεχτεί εννέα γκολ και δεν έχει βάλει κανένα, με τον Παναγιώτη Κονέ να τονίζει πως όλοι στην ομάδα είναι απογοητευμένοι και να σημειώνει πως αυτός και οι συμπαίκτες του πάντα προσπαθούν να τιμούν την φανέλα του συλλόγου.

Την Πέμπτη (9/5) η Μπολόνια έχασε από την Νάπολι με 3-0 και πριν λίγες μέρες δέχτηκε οχτώ γκολ από την Λάτσιο, με τον έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό να δηλώνει:

"Η ήττα από την Λάτσιο ήταν μια κακή παρένθεση για εμάς και βγήκαμε σήμερα στο γήπεδο με την επιθυμία να τιμήσουμε την φανέλα μας. Φυσικά και αγωνιστήκαμε για να φέρουμε τον αγώνα σε μια ισορροπία, όμως στο δεύτερο παιχνίδι είχαν την τύχη να... καθαρίσουν αμέσως το παιχνίδι.

Είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι με το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να δώσουμε ικανοποίηση στους οπαδούς μας, όμως όλοι ξέρετε ότι έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο".

Σημειώνεται, τέλος, πως η Μπολόνια έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή της στην Serie A, με τον Κονέ να έχει αγωνιστεί σε 29 αγώνες πρωταθλήματος και να έχει σκοράρει 6 φορές.

ΠΗΓΗ: sport.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News