default-image

Κανονικά το μπαράζ παρά τις ζημιές στη Νέα Σμύρνη

Ποδόσφαιρο
Κανονικά το μπαράζ παρά τις ζημιές στη Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, όπου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί απόψε το βράδυ (9/5. 20.00) ο αγώνας μπαράζ για την 6η θέση μεταξύ Παναθηναϊκού-Ξάνθης, με αποτέλεσμα αρχικά να τεθεί στον «αέρα» η αναμέτρηση.

Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι θα γίνει κανονικά το ματς αφού οι ζημιές δεν είναι τέτοιας έκτασης που να οδηγήσουν σε αναβολή του παιχνιδιού.

Άγνωστοι πέταξαν χθες βράδυ μπογιές και καρφιά και οι άνθρωποι του γηπέδου από νωρίς το πρωί προχωρούν σε εργασίες πλήρους αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου ώστε να είναι όλα έτοιμα μέχρι τις 20:00, όταν και είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης.

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται η καθιερωμένη σύσκεψη στη Νέα Σμύρνη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο ομάδων, της Σούπερ Λίγκας, της ασφάλειας του γηπέδου και της Αστυνομίας.

Μετά το πέρας αυτής αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση με την οποία θα γνωστοποιείται και το ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει κανονικά όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News