Ποδόσφαιρο

Δεν μπορούν να … χωνέψουν την ήττα στον Ηρακλή Ψ.

 Δεν μπορεί να… χωνέψει ο Ηρακλής Ψαχνών την ήττα  με 1-0 από τον Εργοτέλη την περασμένη Δευτέρα στο Παγκρήτιο στο ντέρμπι κορυφής καθώς οι  Ευβοιώτες έφυγαν με το αίσθημα της αδικίας να τους κυριεύει.

Συγκεκριμένα, διαμαρτύρονται για τη γενικότερη συμπεριφορά που έχουν οι διαιτητές προς την ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.Επίσης, για το γεγονός πως παρ' όλο που στο 20% των αγώνων η ομάδα της Εύβοιας έχει δεχτεί κόκκινη κάρτα, υπάρχει η αίσθηση πως εκείνος είναι ο ευνοημένος.

Η τοποθέτηση του  γενικού αρχηγού της ομάδας Κώστα Γκαλούφα στη SportDay έχει ως εξής:

«Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Εργοτέλη για την άψογη φιλοξενία και τους παίκτες για το ήθος τους. Δυστυχώς, δεν μας δόθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι στο τέλος του ματς, που το είδε όλη η Ελλάδα και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη δύο λεπτά νωρίτερα. Γιατί βιαζόταν;

    Είμαστε μια ομάδα που αν ανατρέξεις στο παρελθόν, θα δεις πως σπάνια αναφερόμαστε στη διαιτησία. Δεν είναι στη φιλοσοφία της διοίκησης να ζητάει άλλοθι. Πιστεύω όμως πως μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου, βιώνουμε μια απίστευτη προπαγάνδα ότι είμαστε οι ευνοημένοι της Football League.

    Όταν στο ματς με τη Νίκη υπήρξε πεντακάθαρη αποβολή εναντίον τους και στο δεύτερο μέρος μάς έπαιξαν 90-10 εναντίον μας και μας έκοψαν τέσσερις φορές με ανύπαρκτα οφσάιντ. Έχουμε έξι αποβολές σε 24 αγωνιστικές.

    Καταλαβαίνω ότι ενοχλούμε πολλούς με τη βαθμολογική θέση που έχουμε, κατανοώ τον φόβο και την ανησυχία τους, αλλά όπως έχουμε μάθει να πληρώνουμε τους παίκτες με αληθινά χρήματα και όχι με ψεύτικα χαρτιά, έτσι έχουμε μάθει να παλεύουμε εντός αγωνιστικού χώρου και όχι σπέρνοντας παραπληροφόρηση και υπονοούμενα.

    Δεν μπορεί κανένας διαιτητής να αφαιρέσει το δικαίωμα από τους παίκτες μου να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται.

    Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω τον πρόεδρο-αναλυτή να μας πει ποια ομάδα ευνοήθηκε αυτή την αγωνιστική. Κύριε πρόεδρε, ποια ομάδα ευνοήθηκε αυτή την αγωνιστική;

Σχόλια