default-image

Με Φιγκερόα κόντρα στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Με Φιγκερόα κόντρα στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τραυματισμός του Τοτσέ αποτελεί «πλήγμα» για τον Παναθηναϊκό, ενόψει του ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, ωστόσο ο Λουσιάνο Φιγκερόα φωνάζει «παρών» και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Όταν ο Φάμπρι στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ έλεγε πως ευελπιστούσε να έχει στη διάθεσή του τον Λουτσιάνο Φιγκερόα από την επερχόμενη εβδομάδα, οι περισσότεροι δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία. Το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Αργεντινού στους αγωνιστικούς χώρους, άλλωστε, προέβλεπε πως ο «Λούτσο» θα παίξει για πρώτη φορά με το «τριφύλλι» στο στήθος στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα στα τέλη Μαρτίου.

Όμως, με τον Φιγκερόα να έχει παίξει στο οικογενειακό διπλό του Παναθηναϊκού από την Παρασκευή (22/02), φαίνεται πως κάτι παραπάνω ήξερε ο Ισπανός τεχνικός. Μετά τον τραυματισμό του Τοτσέ, ο Παναθηναϊκός έμεινε με μοναδικό «καθαρόαιμο» φορ τον Φορναρόλι, συν τον Αργεντινό που θεωρείται ανέτοιμος.

Τα πράγματα, ωστόσο, δείχνουν να είναι διαφορετικά αφού ο «Λούτσο»… σπάει τα κοντέρ και αναμένεται να είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ένωση. Στο δίτερμα που έγινε στην Παιανία την Δευτέρα, ο Φιγκερόα αγωνίστηκε κανονικά κι έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση.

Η απόδοσή του ήταν πάρα πολύ καλή και ξεχώρισε για την ποιότητά του, με τον Φάμπρι να ετοιμάζεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής, όπως φαίνεται, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου ο Αργεντινός θα είναι στην αποστολή. Δύσκολα θα αρχίσει το ματς βέβαια ο «Λούτσο», αφού δεν μπορεί ακόμα να βγάλει 90λεπτο, όμως, ανάλογα με τη μορφή του ματς θα πάρει τον χρόνο που του αναλογεί.

Όσο για το ποιος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, όλα δείχνουν Φορναρόλι. Μικρότερες πιθανότητες έχει ο Εσπάρθα να πάρει τη θέση, ενώ στα συν για τον Φάμπρι πως ο Ντίνας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News