default-image

Μπουνιές και... ράμματα στην Καβάλα

Ποδόσφαιρο
Μπουνιές και... ράμματα στην Καβάλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ επεισοδιακό ήταν το ματς Καβάλα-Εθνικός Γαζώρου το οποίο ήρθε ισόπαλο 2-2, ολοκληρώνοντας έτσι την 24η αγωνιστική της Football League.

Στο «Ανθή Καραγιάννη», η Καβάλα προηγήθηκε 2-0 (24' Ντουτσαρίδης, 30' πεν. Ν' Ντιαγέ), έμεινε με 10 παίκτες στο ημίχρονο και ο Εθνικός Γαζώρου με δύο γκολ στο τέλος (80' Κατσαβάκης, 90'+3' Γαϊδαρτζής) πήρε την ισοπαλία. Αυτό που στιγμάτισε, όμως, την αναμέτρηση ήταν τα σοβαρά επεισόδια στο ημίχρονο.

Ενταση και φιλονικίες μεταξύ των παικτών υπήρξαν σε 1-2 περιπτώσεις στη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου και με το σφύριγμα της λήξης του Συμεωνίδη, άρχισαν τα όργανα.

Τα σπρωξίματα που είχαν, δευτερόλεπτα πριν, οι Ν' Ντιαγέ και Κοσμίδης στη μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων, είχαν συνέχεια, καθώς υπήρξε μια μεγάλη σύρραξη των παικτών των δύο ομάδων στα όρια της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτής, ο Ν' Ντιαγέ έριξε μπουνιά στον Κοσμίδη, ο οποίος έπεσε στο έδαφος (σ.σ. του έγιναν στο ημίχρονο 4 ράμματα και συνέχισε με δεμένο κεφάλι).

Παράλληλα, σε άλλα δύο σημεία του γηπέδου υπήρξαν νέες εστίες έντασης ανάμεσα στους παίκτες, με αντεγκλήσεις, σπρωξίματα και «γαλλικά», την ώρα που και οι αναπληρωματικοί και τα μέλη των πάγκων είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο και η αστυνομία και οι ψυχραιμότεροι (υπήρξαν και τέτοιοι) προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Για δύο με τρία λεπτά η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου και όταν τελικά η τάξη αποκαταστάθηκε, ο διαιτητής Συμεωνίδης απέβαλλε τον Κοτσαρίδη της Καβάλας, αφήνοντας ατιμώρητο τον Ν' Ντιαγέ! Το ριπλέι δεν δικαιώνει τον ρέφερι για την αποβολή (αν και ο Κοτσαρίδης ήταν δίπλα στη γροθιά του Ν' Ντιαγέ στον Κοσμίδη και όταν ο παίκτης του Εθνικού έπεφτε, έδειξε ότι κάνει μια κίνηση προς το μέρος του). Όπως προέκυπτε από πληροφορίες, ο διαιτητής τον απέβαλε για «σπρώξιμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News